Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[FFA] MOCNO PRZYSPIESZONA REKRUTACJA!

Krycha

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witajcie serwer potrzebuje kilku nowych adminów, bo liczba graczy wzrasta.

Podania wklejamy pod tematem według wzoru. Pierwsza składka zostaje odpuszczona.

Wzór podania na admina na serwerze FFA

Cytat

Twój  serwerowy nick:
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:
Doświadczenie z amx[1-10]:
Czas spędzony na serwerze (link do GT):
Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]:
Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?:
Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord):
Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:

Wymagania:
Minimum 15 lat.
Wysoka kultura osobista.
Brak ostrzeżeń na forum.

• Super 2
  • Dzięki 1

Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go

IP: 145.239.23.162:27045

spacer.png

• Krycha promuje ten temat
  • Użytkownik∙

Twój  serwerowy nick: yanko, yanko killer.
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie, nie posiadam Admina na innej sieci.
Doświadczenie z amx[1-10]: 9.5/10 ws. 10/10 - Zajmuje się technicznie serwerem SURF, więc zaznajomienie z AMXX jest na wysokim poziomie wliczając nauki własne.
Czas spędzony na serwerze (link do GT): - 
Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Oczywiście, lecz będę zamawiał nowy mikrofon który przełoży się na jakość mowy w cs'ie.
Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Nie ukrywajmy, serwer w Sieci jest świeży. Potrzebuje on rozruchu, by tworzyła się na nim pewna społeczność. Jak możecie zauważyć jestem osobą wielu funkcji, twarzy - jak zwał, tak zwał. Więc również ową rolę będę wykonywał sumiennie, i z obowiązków postaram się wywiązywać na każdy możliwy sposób.
Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Forum, Steam, GaduGadu oraz wiele innych komunikatorów społeczności.
Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak, zapoznałem się z obowiązującym regulaminem oraz wymaganiami na Admina.

Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia.

+ Kodowanie szablonów,

+ Tworzenie aplikacji webowych,

+ Usługi graficzne,

+ Front/Back - end

Kontakt:

Discord: yanko.#4364

Steam: alpineboi

GG: 72271450

• Junior Admin
Junior Admin

Twój serwerowy nick: Przyjaciel <3
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Posiadam admina tylko i wyłącznie na naszej sieci ;).
Doświadczenie z amx[1-10]: 7/10
Czas spędzony na serwerze (link do GT): -
Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Serwer znalazł się na naszej sieci kilkanaście godzin temu, a co za tym idzie potrzeba tam adminów. Jako, iż prosperuje czasem to myślę, że się przydam. Posiadam admina na DD2 #1, więc mam doświadczenie na tej randze. Chciałbym przytrzymać porządek i ład na serwerze, a także pozbyć się graczów z tzw. "wspomagaczami"
Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Steam/GG, ewentualnie Ts3/Discord.
Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkowniczka

Twój  serwerowy nick: Ewciakkciak
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
Doświadczenie z amx[1-10]: 8
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Ewciakkciak/51.83.175.247:27015/
Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Brak adminów z umiejętnościami, rozwój sieci, coraz częściej napotykani chaterowie, Jestem bardzo aktywna na serwerze, posiadam szacunek u wartościowych graczy.
Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Aktualnie nic, ale na potrzebę założę GG
Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Twój  serwerowy nick:  Beяni
Doświadczenie z amx[1-10]: 7/8
Czas spędzony na serwerze (link do GT):    https://www.gametracker.com/player/Beяni/51.83.175.247:27015/
Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Uważam, że spedze tu sporo czasu i mogę podziałać na rzecz serwera
Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord):  https://steamcommunity.com/profiles/76561197967336807/76561197967336807
Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami n a admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

• Lubię to! 1
  • Super 1

podpis.png.c16c06361e85f04ba3c0b1d83c7916e2.png

• Użytkownik

Twój serwerowy nick:ReindereK

Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: aktualnie nie ale posiadałem.

Doświadczenie z amx[1-10]: 7,5/10

Czas spędzony na serwerze (link do GT): oczywiście czas na serwie jest ogólnie większy:) https://www.gametracker.com/server_info/51.83.175.247:27015/top_players/?query=ReindereK

Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]:Tak

Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Bardzo spodobał mi się serwer i chciał bym pomóc w rozwoju i pomocy serwera. POLECAM SERWER Z CAŁEGO SERDUSZKA <3 :3

Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): posiadam gadu gadu, steam, discord, teamspeak i wiele więcej

Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 

Pozdrawiam:)

Edytowane przez Przyjaciel <3
  • Użytkownik

REFRESH!

Poszukujemy jeszcze 2-3 adminów, zachęcam do składania podań!

• Lubię to! 4

spacer.png

• Użytkownik
W dniu 10.12.2020 o 13:00, Krycha napisał:

?

Twój  serwerowy nick: Colin.
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie.
Doświadczenie z amx[1-10]: 9/10. Wszystko ogarniam. Posiadałem swoje serwery + 3-4 lata adminowania na innych serwerach.
Czas spędzony na serwerze (link do GT): -  https://www.gametracker.com/server_info/51.83.175.247:27015/top_players/?query=Colin ,(Wiem, to mało.. ale nadrobię wszystko.
Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Tak. 
Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Czasu na co dzień mam bardzo dużo, jestem w stanie przypilnować serwer. Czuje się bardzo dobrze jako admin i wiem, że sobie poradzę bez problemu.
Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Forum, steam, gadu gadu, skype, ts ,fb
Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Twój serwerowy nick:ReindereK

Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: aktualnie nie ale posiadałem.

Doświadczenie z amx[1-10]: 7,5/10

Czas spędzony na serwerze (link do GT): oczywiście czas na serwie jest ogólnie większy:) https://www.gametracker.com/server_info/51.83.175.247:27015/top_players/?query=ReindereK

Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]:Tak

Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Bardzo spodobał mi się serwer i chciał bym pomóc w rozwoju i pomocy serwera. POLECAM SERWER Z CAŁEGO SERDUSZKA  

Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): posiadam gadu gadu, steam, discord, teamspeak i wiele więcej

Pozdrawiam:) może teraz się uda;)

• Ha ha 2
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Twój  serwerowy nick: MlodyJJ
Doświadczenie z amx[1-10]: 7
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/MlodyJJ/51.83.175.247:27015/
Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Gram na serwerze dosyć często to mogę się sprzydać :)
Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord):https://steamcommunity.com/profiles/76561198300950236/
Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak w 100%.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Na ten moment szybka rekrutacja zostaje zamknięta, skład przynajmniej narazie jest skompletowany, można oczywiście pisać standardowe podanie o admina.

spacer.png

• Użytkownik

zamkniety.png

spacer.png

• Krycha zmienił(a) tytuł na [FFA] MOCNO PRZYSPIESZONA REKRUTACJA!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]