Użytkownik Krycha Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witajcie serwer potrzebuje kilku nowych adminów, bo liczba graczy wzrasta. Podania wklejamy pod tematem według wzoru. Pierwsza składka zostaje odpuszczona. Wzór podania na admina na serwerze FFA Cytat Twój serwerowy nick: Wiek: Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Doświadczenie z amx[1-10]: Czas spędzony na serwerze (link do GT): Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Wymagania: Minimum 15 lat. Wysoka kultura osobista. Brak ostrzeżeń na forum. 2 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Twój serwerowy nick: yanko, yanko killer. Wiek: 17 lat. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie, nie posiadam Admina na innej sieci. Doświadczenie z amx[1-10]: 9.5/10 ws. 10/10 - Zajmuje się technicznie serwerem SURF, więc zaznajomienie z AMXX jest na wysokim poziomie wliczając nauki własne. Czas spędzony na serwerze (link do GT): - Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Oczywiście, lecz będę zamawiał nowy mikrofon który przełoży się na jakość mowy w cs'ie. Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Nie ukrywajmy, serwer w Sieci jest świeży. Potrzebuje on rozruchu, by tworzyła się na nim pewna społeczność. Jak możecie zauważyć jestem osobą wielu funkcji, twarzy - jak zwał, tak zwał. Więc również ową rolę będę wykonywał sumiennie, i z obowiązków postaram się wywiązywać na każdy możliwy sposób. Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Forum, Steam, GaduGadu oraz wiele innych komunikatorów społeczności. Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak, zapoznałem się z obowiązującym regulaminem oraz wymaganiami na Admina. Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Twój serwerowy nick: Przyjaciel Wiek: 20 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Posiadam admina tylko i wyłącznie na naszej sieci ;). Doświadczenie z amx[1-10]: 7/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): - Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Serwer znalazł się na naszej sieci kilkanaście godzin temu, a co za tym idzie potrzeba tam adminów. Jako, iż prosperuje czasem to myślę, że się przydam. Posiadam admina na DD2 #1, więc mam doświadczenie na tej randze. Chciałbym przytrzymać porządek i ład na serwerze, a także pozbyć się graczów z tzw. "wspomagaczami" Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Steam/GG, ewentualnie Ts3/Discord. Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 10 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Twój serwerowy nick: Ewciakkciak Wiek: 21 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Ewciakkciak/51.83.175.247:27015/ Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Brak adminów z umiejętnościami, rozwój sieci, coraz częściej napotykani chaterowie, Jestem bardzo aktywna na serwerze, posiadam szacunek u wartościowych graczy. Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Aktualnie nic, ale na potrzebę założę GG Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Berni Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Twój serwerowy nick: Beяni Wiek: 24 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7/8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Beяni/51.83.175.247:27015/ Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Uważam, że spedze tu sporo czasu i mogę podziałać na rzecz serwera Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): https://steamcommunity.com/profiles/76561197967336807/76561197967336807 Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami n a admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ReindereK Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Twój serwerowy nick:ReindereK Wiek: 14 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: aktualnie nie ale posiadałem. Doświadczenie z amx[1-10]: 7,5/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): oczywiście czas na serwie jest ogólnie większy:) https://www.gametracker.com/server_info/51.83.175.247:27015/top_players/?query=ReindereK Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]:Tak Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Bardzo spodobał mi się serwer i chciał bym pomóc w rozwoju i pomocy serwera. POLECAM SERWER Z CAŁEGO SERDUSZKA Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): posiadam gadu gadu, steam, discord, teamspeak i wiele więcej Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Pozdrawiam:) Edytowane 15 Grudnia 2020 przez Przyjaciel <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 17 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 REFRESH! Poszukujemy jeszcze 2-3 adminów, zachęcam do składania podań! 4 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Colin. Opublikowano 20 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 W dniu 10.12.2020 o 13:00, Krycha napisał: ? Twój serwerowy nick: Colin. Wiek: 22. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10]: 9/10. Wszystko ogarniam. Posiadałem swoje serwery + 3-4 lata adminowania na innych serwerach. Czas spędzony na serwerze (link do GT): - https://www.gametracker.com/server_info/51.83.175.247:27015/top_players/?query=Colin ,(Wiem, to mało.. ale nadrobię wszystko. Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Tak. Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Czasu na co dzień mam bardzo dużo, jestem w stanie przypilnować serwer. Czuje się bardzo dobrze jako admin i wiem, że sobie poradzę bez problemu. Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): Forum, steam, gadu gadu, skype, ts ,fb Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ReindereK Opublikowano 20 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Twój serwerowy nick:ReindereK Wiek: 14 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: aktualnie nie ale posiadałem. Doświadczenie z amx[1-10]: 7,5/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): oczywiście czas na serwie jest ogólnie większy:) https://www.gametracker.com/server_info/51.83.175.247:27015/top_players/?query=ReindereK Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]:Tak Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Bardzo spodobał mi się serwer i chciał bym pomóc w rozwoju i pomocy serwera. POLECAM SERWER Z CAŁEGO SERDUSZKA Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord): posiadam gadu gadu, steam, discord, teamspeak i wiele więcej Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Pozdrawiam:) może teraz się uda;) 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MlodyJJ Opublikowano 26 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Twój serwerowy nick: MlodyJJ Wiek: 18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/MlodyJJ/51.83.175.247:27015/ Czy posiadasz działający dobrze mikrofon?[Tak/Nie]: Tak Dlaczego chcesz zostać adminem na tym serwerze?: Gram na serwerze dosyć często to mogę się sprzydać Kontakt(najlepiej gadu gadu, steam bądź discord):https://steamcommunity.com/profiles/76561198300950236/ Zapoznałeś się z regulaminem serwera oraz wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak w 100%. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Na ten moment szybka rekrutacja zostaje zamknięta, skład przynajmniej narazie jest skompletowany, można oczywiście pisać standardowe podanie o admina. Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi