VIP DeVoX Opublikowano 12 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Minimalnie 18 lat, Jest 10 dni online, Tutaj niestety nie mam, ale nadrobię to Minimalnie 300 postów, Jest Rozpoznawalność oraz aktywność, Jest Znajomość ortografii i zasad pisowni, Nwm sami to ocenicie Wysoka kultura osobista, Jest Brak ostrzeżeń na koncie. Nie mam żadnych ostrzeżeń 1. Imię: Patryk 2. Wiek: 19 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dziennie mogę poświęcić 4-5 godzin a nawet i więcej, jeżeli czas pozwoli. Na forum zaglądam codziennie zarówno na telefonie jak i kompie. 4. Co chciałbyś zmienić: Narazie nie widzę co by tutaj zmienić, ale jak coś będzie do zmiany to wtedy się pomyśli 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w rozwoju sieci, utrzymać porządek na forum, również utrzymać porządek w działach a tak wszystko to jest git, ale jak będzie potrzebna jakaś pomoc to z miłą chęcią pomogę, zawsze do usług. :D 6. Dlaczego akurat ty: Przede wszystkim chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na forum, jestem osobą doświadczoną, nigdy nie było ze mną żadnych problemów, zawsze wywiązuje się ze swoich obowiązków i do swojej pracy przykładam się starannie. Na co dzień jestem osobą cichą, spokojną, miłą. Do każdej sprawy staram się podchodzić bezstronnie. Od początku mojego przyjścia na sieć, bardzo mi się tu spodobało i się powoli zadomowiłem tu, bardzo chcę pomóc w rozwoju sieci, bo panuje tu bardzo miła atmosfera . Samo stanowisko moderatora nie jest mi obce. Byłem kiedyś już parę razy moderatorem na różnych sieciach. 7. Staż na forum: 1 dzień 6h, wiem mało ale obiecuje, że nadrobię to jak najszybciej. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem na dwóch sieciach 3 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jestem na Tak +Wiek +Ogarnięty +Pomocny Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jestem na Tak ! + Wiek + Kultura + Ładnie napisane lecz troszkę mało i Skromnie + Pomocny Myślę że można dać na okres próbny // Pozdrawiam 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jestem w sumie na tak Jako iż byłem z killerem na wielu sieciach to wiem że dobrze pełnił swoją funkcje i można dać mu szanse ;d +Podanko +Wiek +Doświadczenie na owej randze +Kulturka (Może mu niekiedy odwala ale to musicie go bardziej poznać XD) Ja myślę że posty nie robią jakiejkolwiek różnicy w pełnieniu obowiązków ;d Pozdro! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na tak +wiek +podanie +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opcjonalnie na tak + | Kultura + | Doświadczenie + | Schludne podanie + | Ortografia na dobrym poziomie - | Przejrzystość podania Ogranicz kolory byku, bo w żadnym stopniu nie jest to estetyczne.. jedynie bije po oczach. 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 12 Grudnia 2020 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jak dla mnie na tak + Wiek jest + Doświadczenie ma + Podanie +/- Miły choć czasem mu odwala od fify - Podanko troszeczke za skromne mogłeś się bardziej rozpisać Jak dla mnie Op Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 +wiek +miły +podanie -dni online nadrobisz te dni i będe na małe tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexteross Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 jestem na tak wiek miły schlujne podanie znajomość orto. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jestem na małe tak. +/- wiek ( chociaż to nie jest wyznacznik dojrzałości) + chęci - aktywność, praktycznie w ogóle Ciebie nie widzę na forum. Co do podania to jesteś spoko ziomek. Nie ma z Tobą żadnych problemów. Największym takim minusem to tylko ta aktywność jak dla mnie. Mimo wszystko uważam, że można dać szansę. Na okres próbny. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Na tak +chęci +wiek +aktywny +podanie -dni 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Jestem za okresem próbnym -dni +wiek +posty +/- aktywność na forum +pomocny +miły - czasem rezygnuje bez powodu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Mrufka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Jestem na tak + wiek +aktywność +podanie +pomocny + miły +chęci + windows Znam kilera trochę czasu, więc mogę mu zaufać w pełni. Jest dojrzały wie co robić w stresujących sytuacji, a kiedy ktoś się czepia potrafi poprzeć argumentami swoją wypowiedź. Umie również przyznawać się do błędów, lecz dużo ich nie popełnia. Przebywając z nim można poznać wielu wspaniałych ludzi. Jedynym minusem jest brak środków na koncie. Moim zdaniem jest idealnym kandydatem na te stanowisko. Pozdrawiam Mrufka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Kolejne podanie, gdzie osoba nie potrafi interpunkcji W dniu 12.12.2020 o 19:07, KilleR. napisał: jestem osobą doświadczoną "8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem na dwóch sieciach " - co? W dniu 12.12.2020 o 19:07, KilleR. napisał: 10 dni online, Tutaj niestety nie mam, ale nadrobię to Nie spełniasz wymagań, a piszesz podanie? Liczysz na szczęście jak Twoi poprzednicy? No dobra zaraz będzie ,że tylko się czepiać potrafięXDDDDDDDDDd +wiek +/-aktywność Jestem neutralny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Witam, +wiek -/+wymagania +aktywność +chęci Jestem za daniem okresu próbnego//tak Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi