Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 1. Imię: Jakub 2. Wiek: Aktualnie jeszcze 17, ale niedługo 18. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Powiem tak siedzę na komputerze prawię cały dzień i ciągle mam odpalone forum i nie umiem określić dokładnie ile ;d Zależy to też od swoich wykonywanych obowiązków, ale tak to 4-5h może nawet więcej. (Odpalone forum cały dzień nie znaczy siedzenia na nim cały dzień) 4. Co chciałbyś zmienić: Aktualnie nie mam jakiś dobrych myśli co mógłbym zaoferować do zmiany, ponieważ Administracja ładnie się postarała i elegancko dodała świąteczne klimaty na aktualną chwilę nic, lecz zmieni się to po świętach. ;d 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku w poszczególnych działach, jak i na chatboxie oraz pomagać użytkownikom w jakimkolwiek problemie. 6. Dlaczego akurat ty: Otóż dlatego, że posiadałem na niektórych sieciach podobne, jak i wyższe rangi i nie miałem problemu w pełnieniu owej funkcji ;d Jestem osobą zabawną, jak i kulturalną lubię pomagać innym użytkownikom w różnych problemach jeśli czegoś nie wiem to zgłaszam się do Administracji wyższej, bo oni zawszę pomogą oraz czegoś nauczą. Jestem aktywny na forum i z wieloma osobami się dobrze dogaduję, jak i mam dobry kontakt. Niestety nie posiadam na swoim koncie nabitych obowiązkowych postów, jak i ilości godzin na forum, ale wydaje mi się, że one nie robią różnicy w pełnieniu obowiązków. 7. Staż na forum: Jestem tutaj na sieci od 20 lutego 2019r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem i nie sprawiało mi to problemu, bo bardzo dobrze pełniłem ową funkcje. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 + Wiek + Doświadczenie + Staż na forum +/- Podanko - Czas online (jak na taki staż to zerowa aktywność :p) - Posty - Składasz podanie na moderatora w czasie, gdy masz urlop w zapasie mniej, więcej ok. miesiąca. Podsumowując, jestem na nie. Spróbuj ponownie, gdy nadrobisz wymagania. Pozdrowienia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ja jestem na tak +wiek +ogarnięty +doświadczenie +dobrze się sprawuję na obecnych rangach +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jestem na nie sorki - Mało Aktywny - Podanko napisane na kolanie - Posty Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Obecnie niestety na nie. + | Wiek + | Doświadczenie - | Posty i czas online - | Podanie w trakcie urlopu ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Sory ale nie - Masz urlop - 0 aktywność - Posty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na nie xd -aktywność na forum -/+wiek -masz urlop ale podanie napisałeś pog 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 12 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Na nie Nie udzielasz się na forum Urlop Posty 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik 200h/alejejerozolimskie Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 W dniu 12.12.2020 o 19:34, Szabloo napisał: prawię cały dzień i ciągle mam odpalone forum W ciągu roku masz 18h online i piszesz, że siedzisz cały dzień 200iq W dniu 12.12.2020 o 19:34, Szabloo napisał: Niestety nie posiadam na swoim koncie nabitych obowiązkowych postów, jak i ilości godzin na forum, ale wydaje mi się, że one nie robią różnicy w pełnieniu obowiązków. Ale robią różnice w wymaganiach, których nie spełniasz Masz plusa jednego +wiek Jestem na nie. Wyżej argumenty. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Neutral +wiek +pomocny -aktywność +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi