Użytkownik flyz11 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: Cs 1.6 Nick: flyz1 Imię: Kuba Wiek (dokłada data):20 03.10.2000 SID: STEAM_0:0:457266875 Znajomość AMXX*(1-10): 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: No w sumie to tyle ile mogę, zazwyczaj po pracy mam go naprawdę dużo. Opisz siebie: Nazywam się Kuba, mam 20lat, mieszkam w miejscowości Gniezno, lubię grać w różne gry wojenne i defensywy, okolicznościowo gram w piłkę no ale pan prezydent myśli inaczej na ten temat. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ jest mało chętnych na tą rangę, a myślę że kolejna para rąk się przyda, oczywiście też nie świece aktywnością ale co jakiś czas wchodzę na forum żeby obserwować różne tematy. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Oczywiście, nawet kilkukrotnie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dobrze i myślę że podołam wyzwaniu. Kontakt:GG, Ts, steam, pw. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Jestem na Tak +Wiek +Aktywny +Pomocny Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 + Wiek + Staż +/- Doświadczenie (tak naprawdę nie wiemy co potrafisz) +/- Podanie - Aktywność (mało widuję Cię na forum, mało się udzielasz, itp.) Jest 3 ubt akutalnie, nie ma tak naprawdę "nadmiaru roboty". Dajemy sobie radę póki co. Aktualnie jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 - nie znam cię +/- to doświadczenie, nie pokazałeś go u nas na forum - aktywność +wiek +amx Tak jak kolega wyżej wspomniał, jest nas aktualnie trzech w ekipie, jeden na urlopie, a mimo to nie mamy natłoku pracy. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ilosc osob w ubt jest na razie wystarczająca. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi