Użytkowniczka Alekasndraaa Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Twój nick: `Slodka Cpunka Nick oskarżonego: ZjemCiBabke IP/SID oskarżonego: VALVE_0:4:1557259013 Data i czas zdarzenia: 13.12.2020 godzina 16.38-17.12 Powód skargi: Brak reakcji na skargi na u@, słabo pełni swoją role jako strażnik/admin. Opis sytuacji: Pan Wojtek w CT faworyzuje, FreeKilluje, wyzywa ludzi na ganianym, zabija gościa na życzeniu, a Babka na następnej mapie mówi, że noo jak przeprosi to będzie dobrze, dostanie ostrzeżenie i że nie ma powodu by dać mu bana na CT. Przepraszam, ale totalne "XD". Moim zdaniem słabo pełnisz swoją funkcję, jeśli gościu całą mapę odwala takie rzeczy. Był jeszcze Kacperek na serwerze, który również nie reagował, ale wyszedł w połowie mapy, także no. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie: Świadkowie: X_^Matson^_X, refleks chudego byka, filip, majster, dArO HLTV: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2012131638-jail_beach_v3-1607873880-1607875920.zip Co do HLTV: 10:58 - zabija babke, zakaz klikania przycisków nie był do odwołania, także - 1FK I również w tej rundzie *Już naprawdę nie chcę mi się szukać minut i sekund* Jedne osoby zabijał za wstanie, drugie karniakował.. No faworka jednym zdaniem, mnie skarniakował, a parę osób zabił. 12:19 - jeden z adminów go tam upomina o kulturce, aczkolwiek wciąż brak reakcji chociażby na zabawie w ganianego gdzie chłop ciągle wyzywał od jakiś sku*wieli i przeklinał ciągle i pomimo tego, że na hltv ciężko z voice to takie coś było i jeśli są tu osoby wymienione jako świadkowie to potwierdzą :PP 12.44 - zabił mnie i jeszcze jakiegoś chłopa za kliknięcie przycisku pomimo tego, że żadnego zakazu nie było :PP *Już 3FK* 23.05 - Wojtek stoi przed gr i bodajże pilnuje, by nikt nie wszedł imo zaliczyłabym to pod kampienie przy grze troszkę w trakcie FreeDay. *Chciałabym by skarga na admina została również potraktowana jako skarga na chłopa z CT* 27.03 - Strażnik wydał polecenie "Przechodzicie na dźwięk gongu", chłop wystrzelił z broni, gongu nie było, poszli wszyscy 3 więźniowie z czego zabił tylko 2 i 3 dał życzenie - faworyzacja 29.52 - Strażnik oddał broń więźniom *podrzucił* mówiąc coś w stylu ,, Dobra zabijcie mnie jutro zabawa" coś takiego. 34.09 - Zabił gościa, gdy miał życzenie tłumacząc się, że przeszedł mu kot po klawiaturze. Najlepszy był moment, gdy dostałam odpowiedź na moje zdanie odnośnie braku zakazu klikania przycisków, Babka odpowiedział mi coś w stylu: ,,Ale on wam nie kazał ich klikać" bądź jakoś tak, generalnie bardzo dużo pisałam na u@ do czego nie mam dostępu, żeby zobaczyć na HLTV + zwracałam uwagę głównie na sytuację, która działa się na serwerze, niż sam chat, a nie bardzo mam ochotę znowu przejrzeć całe demko tylko po głupi wycinek. Również pomimo różnych ostrzeżeń ze strony administracji Pan Wojtek nie wykazywał żadnej chęci poprawy - jak dla mnie należy mu się w takim razie banicja. Później admini sobie wyjdą, chłop wróci i dalej będzie odpie*dalał, a my jako gracze gówno zrobimy. I jeszcze tak podkreślę, że nie piszę tej skargi po to, by zrobić Ci Babka na złość tylko po to, abyś następnym razem zwracał na takie rzeczy uwagę. --------------------------------------------EDYCJE------------------------------------------------ 1. ,,jeżeli chodzi o klikanie guzików to nie powiedział abyście klikali je więc jest powód do zabicia", ale też nie dał żadnego zakazu, że nie wolno nam ich kliknąć to tak jakby powiedział, że mamy biec za nim bez zakazu skakania, ja skocze, a Ty mi napiszesz, że ALE JA NIE MÓWIŁEM, ŻE MACIE SKAKAĆ, ale zakazu też nie wydałeś :PP 2. ,,bardzo możliwe jest takie coś jak przypadkowe kliknięcie guzika na klawiaturze jak "g", na życzeniu każdy może mieć taką wpadkę jak zabicie przypadkiem więźnia na życzeniu " a i owszem zgadzam się jest możliwość taka, ale Pan Wojtek popełnił mnóstwo błędów na tej mapie jak sama faworyzacja i FK co jest odpowiednim powodem do jego bana bo ten missclick to nie był jego jedynym FK. 3. ,,pan Wojtek wydał polecenie aby przechodzić na gong oraz ci co przed gongiem wystartują giną" a i owszem, wydał takie polecenie, obejrzyj HLTV to zobaczysz, że ruszyli się wszyscy, więc wszyscy powinni zostać zabici, a nie tylko 2 więźniów z czego ostatni dostał życzenie 4. ,,nic nie widziałem aby Pan Wojtek stał przed gr'em na freedayu" - dobrze o tym wiem, ale dodałam tą sytuację dlatego, aby podkreślić zachowanie jego w CT, a zaraz obok był dopisek by potraktować to też jako skargę na tego Pana... 5. Nie wiem czy wiesz, ale obgadywanie za plecami wcale nie jest miłe, a już zwłaszcza, gdy masz więcej flag, niż zwykły użytkownik czyli posiadasz jakąś ważną rolę, więc w mojej obecności na serwerze nie powinieneś mówić: ,,Ale ona jest zjebana" będąc strażnikiem/adminem tego serwera. Błagam Cię babka co Ty odwalasz.. Jak mam mieć dowody pisemne skoro to powiedziałeś na serwerze przez voicechat gdzie HLTV tego nie rejestruje.. Wystarczy fakt, że to powiedziałeś i było słychać, a sam refleks napisał potem "Ej, ale ona tu jest xD". Teraz będziesz się tłumaczył tym, że byłeś AFK bo skończyły Ci się argumenty, no spoko, a samą skargę odebrałeś jako nie wiem atak pomimo tego, że napisałam to tylko dlatego, abyś zwracał na takie rzeczy uwagę. Nie sądzę byś był afk i nie będę specjalnie demka odpalac by to sprawdzać, aczkolwiek same to, że niby odszedłeś od komputera wcale nie tłumaczy Cię z tego, że nic nie zrobiłeś z Panem Wojtkiem, kazałeś mu nas przeprosić jeszcze nigdy nie widziałam by w jakimkolwiek taryfikatorze kar było, że za liczne błędy przez całą mapę gracz ma przeprosić wszystkich graczy zamiast dać mu bana XDDD I tak na marginesie to wojtek specjalnie wyrzucił te broń pod więźniów, a słowa, o tym, że a dobra jutro jest zabawa zabijcie mnie to ewidentnie potwierdzały XD 3 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZjemCiBabke Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Po 1 pan Wojtek bardzo dobrze sobie radził w ct, jeżeli chodzi o klikanie guzików to nie powiedział abyście klikali je więc jest powód do zabicia, bardzo możliwe jest takie coś jak przypadkowe kliknięcie guzika na klawiaturze jak "g", na życzeniu każdy może mieć taką wpadkę jak zabicie przypadkiem więźnia na życzeniu, pan Wojtek wydał polecenie aby przechodzić na gong oraz ci co przed gongiem wystartują giną, nic nie widziałem aby Pan Wojtek stał przed gr'em na freedayu. EDIT: gdzie masz dowody że cię wyzywałem na serwerze typu "jesteś zj3b4n4"? EDIT 2: gdy nie reagowałem na twoje zgłoszenia na u@ ponieważ byłem afk przez 5 minut, jeżeli chodzi o tą sytuację nie reagowanie tak przepraszam nie powinienem odrzucać twoich zgłoszeń. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 A więc jeśli jestem świadkiem to zacznijmy od tego ze babka powinien to dopilnować a Wojtek się poprawić to i to zachowanie nie jest dobre, dodajmy to ze Wojtek był strażnikiem i powinien nie robić takich błędów Gdyż ZjemCiBabke widział to i nic z tym nie zrobił , powinien się poprawić Przecież jest strażnikiem więc o to powinien zadbać i dopilnować server Dziękuje , za wypowiedzenie i mam nadzieje ze pomogłem Nie trzymam się żadnej strony 1 1 2 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak ,,przepraszam'' gdy ktoś coś zrobił, tak samo z waszymi banami na ct, nie banujcie od razu na drużynę klawiszy tylko pierw zwykłe bany, albo przerzucacie do skutku.. Druga sprawa do wojtka, gracz otrzymał bana na ct oraz jeszcze zostanie mu dodany ban na 3h za kulturę. A teraz truskaweczka na torciku, w tej skardze bardziej mnie niepokoi ta cała faworyzacja, i tutaj odnoszę się do wszystkich. Jak widzicie, że ktoś łamie regulamin nawet minimalnie od razu go upominacie, a potem klasycznie do tt. Gdy jest admin na serwie to daje mu bana wg. taryfikatora kar, a nie od razu ban na ct, co to ma być wgl? Jak tak dalej będzie szło, to pół serwera będzie na banie na ct, ale dobra bo zmieniam temat. Babka, jeżeli podobno gracz pisał do Ciebie na u@ z prośbą o pomoc, i byłeś afk niby to oznacza albo miałeś to gdzieś, albo klasycznie są nabijane minuty, chyba, że to naprawdę jakieś wyjątkowe AFK, bo coraz częściej na te z/w chodzisz. Podsumowując: Wojtek. - Ban na ct oraz ban na 3h za kulturę. [Powody bana są już nawet za wcześniejsze incydenty] ZjemCiBabke - z racji, że jesteś jednym z nowszych strażników dostaniesz upomnienie, lecz jeżeli jeszcze raz będzie taka sytuacja, bez wahania się wstawiam minusa. Jak zauważycie wszyscy, że jakiś administrator jest łagodniejszy dla innych, przymyka oko na incydenty zgłaszajcie to mi lub do dziobaka. Skarga jak najbardziej słuszna, @ Alekasndraaa dzięki za zgłoszenie. 1 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 13 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 naura Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi