Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Cześć, napotkałem się z dość denerwującym błędem serwera. Odrazu powiem, na żadnym serwerze mi to się jeszcze nie przydarzyło, dopiero na tym serwerze only mirage #1. Mianowicie mam 50 pingu a mnie cofa... 50 pingu, to jest dość niski ping, więc nie ma szans, żeby cofało. Żeby nie było, że to przez mój internet, to powiem inaczej. Nie tylko ja się na takowy błąd skarżę, tylko dużo osób się skarży w grze, że ją cofa, a ma 20-30 pingu itp. Prosiłbym o wyjaśnienie, pomoc, cokolwiek Dzięki za uwagę! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Ja osobiście żadnych lagów nie mam. Czasem oczywiscie wystepuja, ale to juz nie od nas zalezy. Wina hostingu. Gracze tez sie nie skarza raczej. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi