Użytkownik∙ Kaczoor Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Imię: Mikołaj ? Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: * Chciałbym pomóc w dalszym rozwoju serwera oraz nadzorować administrację i w jakimkolwiek problemie starać się im pomóc. Od początku kiedy tylko 1 raz wszedłem na serwer strefy wiedziałem że zostanę tu na dłużej co już się w małym stopniu potwierdza i będę chciał rozwijać się w szczeblach administracji. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf + RPG Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: * Mam na imię Mikołaj, imię zobowiązuje także urodziny przypadają mi za 4 dni wręcz w wigilie.??Na strefie jestem już 5 miesięcy zaczynając od gracza, zatrzymując się na opie... adminie. Można mnie spotkać na serwerach tj. surf + rpg oraz arena 1v1, czasami także na awp#2, lecz w weekendy raczej mnie nie zobaczycie lub tylko w godzinach dopołudniowych. Zapraszam do wypowiadania się: @ Admin CS:GO Surf+RPG @ Krejzol Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Na Tak! +wiek +podanie +sm -doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kizzy Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Na TAK! +wiek +komendy +możliwość wsparcia! Jedyny mały minus to fakt, że nigdy nie byłeś jako Opiekun, lecz szybko się moim zdaniem nauczysz! 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 15 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Jestem na tak +wiek +podanie +sm +wsparcie $ 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 +wiek +checi -podanie +/-sm Na okres probny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koral Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Witam + Wiek + Pomocny + Pełnienie swoich obowiązków + Składka + Zachowanie na serwerze +/- znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu - brak doświadczenia w byciu opiekunem - podanie Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik paprykarz Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 na tak wiek podanie sm 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Witam, +dobre zachowanie na serwerze +aktywność +sm +znany na serwerze +podanie +chęci +wiek Jestem za okresem próbnym Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Jestem na Tak +Aktywny +Pomocny + składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 15 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Witam + wiek + aktywny + pomocy + wsparcie finansowe +/- znajomość SM +/- podanie Jestem jak najbardziej za daniem szansy. Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Jestem na tak +wiek +aktywność, w ostatnim tygodniu był dosyć aktywny +/-Szczególnie dużo się nie udziela, czasem go tam się usłyszy, ale to nie znaczy że nie sprawuje się dobrze na serwerze. 1 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Wydaję mi się że się Sprawdzi ;d +wiek +Podanko +dystans +Aktywność +Rozpoznawalność +Pomoc finansowa +SM -Jak na opiekuna to dobre Jak nie miałeś nigdy opiekuna ale znasz komendy i masz poparcie u wielu osób to jestem na TAK (Każdy miał swój pierwszy raz!) Powodzenia! Pozdrawiam Szablo 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi