Użytkownik Forever Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Witam, przychodzę z propozycją, aby osoby z VIP'em gdy są po terro miały do wyboru tylko bronie które zwykły terrorysta może kupić i tak samo z ct. Według mnie trochę bez sensu, że ct może wziąć kałacha po ct bo ma vipa . Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 16 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Niestety ale ja się na to nie zgadzam . Ponieważ płace, oczekuje i wymagam. A tak btw to na innych serwerach też tak jest ale w dodatku gracze maja apteczki wiec ciesz się że ich chociaż nie ma. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 No myślę, że nie ma sensu zmieniać czegoś co jest od zawsze. Niech VIP ma możliwość wyboru wszystkich broni. Zachęci to do jego zakupu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi