Użytkownik barte12k Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Nick: Cytrynka Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198193669615/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/cytrynka/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 5 Wiedza o SM [0/10]: będę się uczył bo to pierwszy raz i chciałbym spróbować u was Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: nie Mikrofon [Tak/Nie]: tak Kilka zdań o sobie: Mam na imię Damian mam 16 lat. Pierwszy raz przystępuje do roli admina . Interesuje się grami komputerowymi i piłką nożną. Chodzę do technikum budowlanego . @ Admin CS:GO AWP#1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witam, -sm -/+ wiek -nowe konto na steam -GT - prime - doświadczenie +chęci SourceModa można pouczyć się nie będąc na stanowisku Admina. Możesz wejść na stronę z rozpiską komend oraz opisu admina i poczytać trochę. Jestem zdecydowanie na NIE. Minusem największym to: Prime, nowe konto oraz GT Pozdrawiam 3 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Hejka, +wiek +mikrofon -sm -GT -prime Jak na razie jestem na NIE 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MojNickToHi Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Hej, +/-sm, każdy sie kiedyś musiał nauczyć.. +wiek +/- gt +mikrofon -bez prime Jestem na TAK, ponieważ dużo się udziela na serverze, jest miły. Co do sm, to każdy sie kiedyś musiał nauczyć i na pewno znajdzie osobę, która mu to wytłumaczy. Tylko, że nad gt musisz popracować... Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 x d ledwo 500 min przegrane slabe podanie pouczyl bys sie sm, u nas mozesz sie wykazac a nie pouczyc NA NIE 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witaj, - GT, - sm, - Brak Prime, Na NIE Przede wszystkim pograj troszkę więcej na serwerze. Pozdrawiam 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mixer Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witaj, - GT, - sm, - Brak Prime, Na NIE, jesteś nową osobą. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hover Opublikowano 18 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 - podanie - nie widziałem cię na serwerze - Gt - Brak prime - sm, poczytaj w interncie, zainteresuj się +/- wiek + mikrofon Na Nie 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 21 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi