Użytkownik Moc Energia Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Imię: Paweł Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer jest w opłakanym stanie - pełno bugów. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf Ski (cs 1.6) Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Raz dawno temu Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): dziś dużo zapomniałem myślę że ok. 4 - myślę, że pozostali opiekunowie mi pomogą wrazie problemó Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Mam na imię Paweł, lat 21 pochodzę z okolic Częstochowy. Interesuję się sportami sylwetkowymi oraz grafiką, na swoim koncie mam współprace z takimi ikonami jak Isamu czy Nitrozyniak. Myślę, że jestem osobą ambitną która dąży do celu pod górę mimo przeszkód. Dodam jeszcze rozwinięcie dlaczego chciałbym zostać OP bo to dość istotne . Baza adminów z prawami jest nieaktualna, klasy są zbugowane, komendy administratora są zbugowane - gdy mapa sie zbuguje XD.. stefy są zbugowane, niektóre mapy są tylko do banowania graczy (dłuższa historia), say admin nie działa itd.. Pora się wziąć za to 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jestem na TAK -Wiek -Aktywność -Ogarnia -Wsparcie finansowe -Brak opiekuna Czas ogarnąć ten bałagan 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 17 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Jestem na tak, ale przypomnij sobie podstawy amxx edit @ sh1nga -wiek -ważne wsparcie finansowe -na serwerze nie ma opiekuna, więc składający podanie na pewno się mocno sprzyda 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 18 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 - brak admina - mało kto zna +finanse na nie 1 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 - nie posiadasz admina + wsparcie finansowe +chęci -sm + wiek Jestem za jakimś okresem próbnym. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Moc Energia Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (posiadam admina - tyle że nie mam na forum rangi, jest to przykład jaki jest bałagan na serwie) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik paZZI Opublikowano 20 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Polecam, najlepszy admin którego spotkałem i dopinam się do niego czemu niema rangi? 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Złap mnie gdzieś, najlepiej gg/steam Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Grudnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi