Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

BMW "Opiekun serwera" :)

SonGoku

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Son  Goku

Nick oskarżonego: @ BMW

Powód skargi: bezpodstawne zbanowanie

Opis sytuacji:

Witam. Sytuacja wygląda następująco.

Wczoraj od około godziny 17.10 do momentu zbanowania 17.20 grałem na Waszym serwerze 3MAPS. 

Kilkukrotnie zabiłem gracza @ BMW  i "wywalił" mi bana za WH. 

Dodam iż OP serwera nawet nie spędził choćby chwili na spec aby zobaczyć jak gram, nawet nie nagrał dema. 

Wczoraj napisałem odwołanie, mordeczka napisał że nie ma czasu rozpisać i żebym wstawił demo z HLTV. Dodałem je w momencie odwołania ! Co to jest za OP jeżeli nawet nie sprawdza gracza przed zbanowaniem ? Czy taka nieprofensjonalna osoba powinna być na owym stanowisku ? 

Data i godzina zdarzenia: 17/12/2020 17.20

Miejsce zdarzenia: serwer 3maps mapa de_westwood

Coś od siebie:  oczekuje upomnienia OP a w najlepszym wypadku degradacja.

Dowody:  link poniżej 

Edytowane przez SonGoku
  • Lubię to! 5
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Czekamy na odpowiedź @ BMW

Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go

IP: 145.239.23.162:27045

spacer.png

• Użytkownik

iż nie mogłem dodać odpowiedzi wcześniej dopiero teraz wstawiam

Z mojej strony wygląda to tak to składasz skargę za bezpodstawne zbanowanie czy za to że nie rozpisałem Ci demka Bo skarga jest "Powód skargi: bezpodstawne zbanowanie"

A dowody wstawiasz z tematu "odwołaj się od bana"

Po drugie jak pisze się skargę to pamięta się każdy szczegół ponieważ byłem na spect około 3min a obserwowałem Cię cały czas po każdej  mojej śmierci i oceniłem że grasz na wspomagaczu więc uznałem że powinienem ukarać gracza i wiadomo nikt nie jest bezbłędny i błędy się trafiają i złe decyzje i zapomniałem nagrać demko więc nie wiem po co te wylewanie żalu.

Skonsultowałem się z drugim opiekunem serwera! Ze od rozpisze demko ponieważ ja nie mam czasu nie ma mnie w domu.Nie każdy siedzi w domu przed komputerem i nie pisze skargi na administrację bo ten nie ma czasu

Z dzisiaj sytuacja gracz który piszę skargę dziś na serwerze po południu podczas mojej gry pisz na say czemu nie odpowiadam na skargę na forum.??

A co jeszcze do skargi to wymagania są takie że potrzebne są świadkowie i dowody a dowód moim zdaniem jest bez sensu bo tam nie ma niczego konkretnego ;)

Z mojej strony chyba to wszystko dZIĘKUJE i pOZDRAWIAM

• Ha ha 1
  • Przykro mi 1

images bmww.jpg

• Użytkownik

Masz rację co do powodu skargi, mogłem dopisać, że brak kompetencji opiekuna, postępuje niezgodnie z regulaminem. 

Napisałeś w moim ub "Demka Nie Ma a jak by było nie rozpisał bym bo brakuje mi czasu wstaw z HLTV"  Brakowało Ci czasu ? Dostałem ub, wchodzę na serwer i widzę jak grasz !? To jest ten brak czasu ? 

Moim zdaniem nie potrafisz rozpisać dema, dlatego poprosiłeś kolegę o sprawdzenie. 

Powiadasz, że potrzebne dowody. Dodałem demo w którym można zobaczyć ile faktycznie spędziłeś czasu na spec. 

Twoim obowiązkiem jest nagranie dema przed zbanowaniem, lub wstawienie z HLTV. Jako opiekun masz świecić przykładem dla swoich AD. 

Na czyjąś prośbę nie będę się kłócić. Temat jest do zamknięcia. 

Pozdrawiam i życzę Ci wesołych świąt jak i reszcie administracji :)

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Ogólnie widzę że się plątasz w swojej wypowiedzi nie chce mi się już łapać za nieścisłości.Dostałeś UB to szukasz dziury w całym ale widzę że już Nie chcesz się kłócić bo na serwerze piszesz ze musisz byc w przeciwnej drużynie zeby mnie zabijać :beka:dziękuje Hahaa tyle w temacie

Tez pozdrawiam zdrowych wesołych świąt Ci życzę ;)

• Ha ha 1

images bmww.jpg

• Użytkownik

Długo myślałem nad tą sprawą.

Son Goku został odbanowany, bmw już wie, żeby następnym razem zrobić screeny.

Stale przyglądam się pracy moim opiekunom i adminów, poprawiamy, korygujemy.

Skarge można uznać za przyjętą.

Temat do zamknięcia.

Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go

IP: 145.239.23.162:27045

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]