Użytkownik∙ snax Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 1. Twój serwerowy nick: headshotplayerez 2. Co chciałbyś dodać na serwerze: - plugin wyrzucający z serwera za zbyt wysoki ping - Dodać na serwer komendę "/konto" co oznacza możliwość zrobienia darmowego konta na hasło. - regulamin dostępny na serwerze pod komendą /regulamin / /zasady 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Żeby serwer lepiej działał. 4. Link do pluginu: - 2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Wyrzucanie za zbyt wysoki ping, jestem za komenda /konto myślę że też przydatna jestem za Oraz regulamin również jak najbardziej za 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Colin. Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Jak najbardziej na tak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Berni Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Wszystko na korzyść, jestem za 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 1. ok 2. na nie, po co to komu typ komuś wejdzie na konto i założy hasło, i benc 3. ok 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Dodane już jest wyrzucanie za wysoki ping i regulamin konto nie jest konieczne Zamykam 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi