Użytkownik∙ snax Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Uwaga! Proponuje turniej 5vs5 w grę jaka jest CS 1.6. Zamysł jest taki żeby zagrać w gołego csa, takiego jak go stworzyli, tj bez żadnych pluginów ułatwiających. Proponuje dobrać sobie teamy samemu, myślę ze 5 podstawowych graczy plus 1-2 rezerwowych. Typ turnieju do dogadania ( jak wiele innych rzeczy takich jak terminy,zasady) - drabinka bądź inne rozwiązania. Mapy typowo pod pake czyli : dd2, inferno, mirage i nuke wybierane przez kapitanów na zasadzie banów bądź osoby wyznaczone przez resztę zespołu). Chciałbym żeby turniej był na w miarę przyzwoitym poziomie wiec liczę na pomoc wasza jak i administracje np. tsa ( stworzenia kanałów itp. w celu losowania map, komunikacji w drużynie, oczywiście pod jakimś nadzorem). Turniej nie musi być jednodniowy ale to zależny od dostępności graczy jak i ich opinii na ten temat, ilości drużyn oraz wybranego trybu ( drabinka itp). Problemami z którymi sobie nie poradzę to serwer. Nie ogarniam takich rzeczy za bardzo wiec tutaj tez liczę na kogoś z administracji forum. Dużo zależy od nas (graczy, forumowiczów) wiec jeżeli jesteście zainteresowani tym pomysłem, macie propozycje jak to usprawnić bądź chcecie pomoc w organizacji tego całego eventu? piszcie co można poprawić, jak to widzicie. Może macie doświadczenie w czymś takim bo ja nie koniecznie ale chciałbym poczuć trochę rywalizacji. Nagrody ? Myślę ze turniej 4fun wiec jeżeli Administracja forum była by na tyle mila by dodać może jakąś range za wygrana, jakieś vipy na wybranych serwerach (oczywiście za jakieś sensowne miejsce, ale to zostawiam osobom odpowiedzialnym za to). Jakby się odbył turniej to zapewne by się pojawiło dużo nowych osób z poza forum które chciałyby zagrać turniej więc na + dla sieci. Tak jak już mówiłem liczę na wasza pomoc i pomysły. Z góry dziękuje za każdą opinie Pozdrawiam Co do zainteresowanych turniejem to napewno z dwóch serwerów dd2 by się dużo osób zgłosiło do turnieju jakby się dowiedzieli o nim @ Trivor Edytowane 4 Lutego 2021 przez snax 2 3 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Chętnie bym zagrał na takim turnieju h3h3 co do pomocy to ja w te sprawy pusty jestem 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 @ Trivor @ Dusia @ Anox 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jak się tu wypowie taka ilość użytkowników, że chcą - żeby to zorganizować to ok. Na razie nie widzę zainteresowania. Czekamy na opinie 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ja jestem jak najbardziej za! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Foreground Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Taki turniej to lepiej w cs go :D, napewno dużo graczy było by zainteresownych :D 2 2 4 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Też jestem za, przydałby się jakiś turniej, bo nudno trochę 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Za! Fajny pomysł chętnie bym zagrał taki turniejek 5vs5 :d 1 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1Z05 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Moim zdaniem lepiej by było w cs;go Ale takto super pomysl. 2 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ja jestem zza napewno zagram Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 No pewnie że tak dawaj to ,super pomysł 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Git pomysł, już na jednej sieci był turniej gdzieś miesiąc temu to wzieło w nim udział 19 drużyn 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Mimo iż gram w GO to mógłbym zagrać Za! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jeżeli by był to cs go to chętnie bym wziął udział 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 3 godziny temu, Kamilek napisał: Ja jestem zza napewno zagram Ty to lepiej nie graj bo i tak nic nie ugrasz 31 minut temu, kayZee napisał: Jeżeli by był to cs go to chętnie bym wziął udział Zbierajmy składzik misiaczku Jestem za! 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Turniej cs:go będzie git, a co do 1.6 to nie wiem 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 2 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 @ Trivor @ Dusia @ Anox Co z tym? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 No można jestem chętny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik G0RAL'NL Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Jak najbardziej ZA Jak komuś będzie brakować ludzi to zapraszam priv ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Harnasito Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Jestem za oraz można tez zrobić taki w cs go Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ majA;^ Opublikowano 4 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Pewnie, że na tak. @ kamiL;^ robimy 2 osobowy timek i wygrywamy to 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 5 Lutego 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Również jestem za, wuja by coś pograł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cysiu Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Też jestem za chętnie bym zagrał Odnośnik do komentarza
Użytkownik N!TR0.! Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Także uważam że to super pomysł. Chętnie zagram , jeżeli ktoś mnie weźmie do swojego zespołu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 @ Trivor a raczej Trevor xd chciałeś głos ludu to masz xd zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi