Użytkownik ELCZIKRUPŁEJ Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Nick z CS: Malik Montana najlepszy raper. Admin banujący :Dziki ^Osu Serwer:[Only DD2 #1] StrefaSkilla.pl [Darmowy SVIP o Godzinie][Nowo Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Awanse][Skiny CS:GO][Stattrack][Wygraj SVIP | /konkurs][Leczenie][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia: 24.12.2020 - 21:42:35 Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak:typ dostał bana powód Reklama po napisaniu "bydlo jak na cs creatic" zapytałem na czacie czemu dostał bana skoro nic nie zareklamował ktoś tam pisał że to jest reklama serwera na co ja mu odpowiedziałem,że nie ma takiego serwera jak cs creatic po czym dostałem perma za reklame. link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=7491 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Reklama' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:186653488' [AMXBans] Twoje IP: '178.42.181.27' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 @ Varroy ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ELCZIKRUPŁEJ Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 nie wiem gdzie to wstawic Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Człowieku ty jesteś upośledzony czy co ? 1 typ dostał za napisanie cs-crea*** bo to sie wlicza w reklame a ze na u@ napisal wypierdala, to mu dalem na tydzien, pozniej odpaliłeś się Ty, wkurwiłeś mnie tym, więc dostałeś perma, a temu pierwszemu poprawiłem na to samo, dla mnie to obelga i nie zmienie zdania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 bydlo jak na cs crea***" <------ Wiadomo że chodzi O reklamę innego Forum . Dwa nie wypowiadamy się w swoim Temacie . Temat Zamek 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ELCZIKRUPŁEJ Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 upośledzony nie jestem i nie wyzywaj bo widzę.że masz się za kogoś bardzo ważnego a to,że ktoś Cię wkurwił i dałes perma świadczy raczej o twoim upośledzeniu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi