Użytkownik∙ szejker-) Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Nick z CS: male logo tesli w mojej coli Admin banujacy: ` BLA BLA BLA Serwer : ODD2#1 Data zdarzenia: 25.12.2020 Opis sytuacji: link do bana z amxbans : https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php wycinek bana z konsoli: Server # 19 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : male logo tesli w mojej coli [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 220718001 ' [AMXBans] Your IP : ' es ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console POV- https://www16.zippyshare.com/v/3hGLGWnP/file.html jedyne z 25.12 jakie mam ;v Czekam na jakjas rozpiske lub cos XDD Edytowane 25 Grudnia 2020 przez szejker1nho☆ 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 @ `BLA BLA BLA 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 10:46 Wychylenie longa, nie wychylasz calkowicie * nie masz szans zobaczyc typa za skrzynka * Typo za skrzynka, nie widzisz go mimo wszystko wcelowany w niego 0 infa, radar-kroki-widocznosc-strzaly Pare sekund pozniej widzisz ze typ leci na prawa scianke z twoje punktu widzenia, zabijasz typa i strzelasz dalej by zabic drugiego o ktorym info zadnego nie miales Akcja spalona, tyle ode mnie hltv-2012242314-de_dust2-1608848040-1608849660.zip 11 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szejker-) Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, `BLA BLA BLA napisał: 10:46 Wychylenie longa, nie wychylasz calkowicie * nie masz szans zobaczyc typa za skrzynka * Typo za skrzynka, nie widzisz go mimo wszystko wcelowany w niego 0 infa, radar-kroki-widocznosc-strzaly Pare sekund pozniej widzisz ze typ leci na prawa scianke z twoje punktu widzenia, zabijasz typa i strzelasz dalej by zabic drugiego o ktorym info zadnego nie miales Akcja spalona, tyle ode mnie hltv-2012242314-de_dust2-1608848040-1608849660.zip 10 MB · 2 pobrania Jak to dla ciebie jest spalone, bo nie sprawdzasz takiej pozycji jak masz info, ze wchodza dluga i kup sluchawki jak nie slyszysz krokow z dlugiej stojac w bsie pozdro XD I po drugie smoke z ffa przez ktore polowe modelu widac XDDD a co do tego "Pare sekund pozniej widzisz ze typ leci na prawa scianke z twoje punktu widzenia, zabijasz typa i strzelasz dalej by zabic drugiego o ktorym info zadnego nie miales " skoro zabilem jednego, widzialem ze dmg dalej wchodzi to chyba proste ze ktos tam jeszcze jest?? XD Edytowane 25 Grudnia 2020 przez szejker1nho☆ 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Na povie od gracza nie ma nic nadzwyczajnego. Akcja z HLTV na pierwszy rzut oka wygląda "trochę dziwnie". Przy kolejnej widoczne jest zahaczenie drugiego oponenta przy zabijaniu pierwszego, stąd info na temat jego położenia . Za mało dowodów, aby utrzymywać dalej bana. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi