Użytkownik∙ snax Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 W sumie nie wiem czy to dla was będzie błędem ale dla mnie trochę jest. Komenda /rs odpowiada za 2 rzeczy na raz czyli resetowanie statystyk i włączanie te menu roundsoundow i troche mnie to denerwuje jak chce sobie zresetować staty a mi tu jakieś roundsoundy wyskakują. Pozdrawiam headshotplayerez (: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 25 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 !rs to resetowanie stat !res to roundsaundy XD może wpisujesz res zamiast rs Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 dobrze wpisywałem (; zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Naprawione. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi