Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja ;D

DeVoX

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Witam, wpadłem dziś na fajny pomysł a mianowicie, co wy na to, żeby zrobić rangę Multi Admin, która będzie ogarniała wszystkie serwery? Ranga według jest bardzo przydatna, ponieważ będzie ona ogarniała porządki na serwerach, żeby nie było żadnej zadymy czy coś w tym stylu, a pomoc dodatkowa zawsze się przyda, gdy nie ma żadnego admina na serwerze :D

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Jak dostanie tą range ktoś ogarnięty to kox.

• Lubię to! 2

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

csgif.gif.b281f07682a6341fd3d1dbd7a4b5ac14.gif  

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Użytkownik∙

Bardzo fajny pomysł, tylko dobrze aby to była osoba aktywna chociaż na minimum 3 serwerach

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Fajny pomysł, tylko musi być to osoba która ma sporo czasu i będzie chciała tyle grać.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Nw co to zmieni, ale można dodać coś takiego 

• Lubię to! 2

naura

vanish.jpg.142a29ac8ccb1fc7bb7e6fecaddb697e.jpg.843fb23fd9e13bfa672d70ea6d7130c1.jpg

• Zasłużony

Pod jakim względem będzie ogarniała wszystkie serwery?

Multiadmin to taka osoba która ma flagi na więcej niż jednym serwerze. Od ogarniania danego serwera jest normalny admin/opiekun. 

Według mnie jest to zbędne, zobaczymy co inni na to. Bardziej postawiłbym na większą ilość adminow, wtedy nie będzie problemu z tzw. 'syfem' także zachęcam do składania podań.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik∙

polać mu tam ⬆ (Jestem tego samego zdania co osobnik wyżej)

Zbędne 

• Przykro mi 1

olokorawawa.gif

Była już taka propka

Moim zdaniem zbędna ranga, ale jak chcecie dodać tą range to minimum. Narazie na dwóch serwerach ale musi sie wykazać aktywnośćią. Albo lepiej zrobić zgłoszenia od graczy z serwera. Albo dodać flagi członkom UBT żeby poogarniali serwer jak nie będą mieli co robić.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

Hmn. Powiem tak. Kiedys kiedys byl taki multiadmin Mayu (pozdro dla kumatych), i o mial dostep do wszytkich ftp chyba nawet. Teraz nawet opiekuni nie maja dostepu do ftp ale mniejsza. Ja jestem za. Patrząc po sobie, często cały dzień nie mam co robić i siedze na forum albo gram ew. Na surfie z nudów. Ile razy ktoś napisał na czatboxie, że jest potrzebny admin na awp 2 czy mirage 2 czy coś. I nie było komu pójść nawet bo admini byli po prostu offline. Myślę, że to całkiem dobry pomysł.

Edit.

Tak jak powiedział @ GENERAL ALADEEN , dobrym pomysłem zamiast tego było by to żeby UBT, mieli flagi na serwerach. 

• Lubię to! 2

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Jak ktoś ma dużo czasu to czemu nie. 
Neutralny.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Co do rangi to wydaje mi się że problemu nie ma, może sobie być tylko to jak wyżej osoby napisały, musiałby być ktoś ogarnięty i oczywiście ktoś kto ma dużo czasu a takich ludzi wydaje mi się że nie tak łatwo będzie znaleźć.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Jest to według mnie przydatne. Tylko, żeby zdobyć takiego admina, to byłoby trzeba podnieść wymagania (+ żeby tego admina miało bardzo niskie grono). Taki admin powinien być ogarnięty i mieć dużo czasu.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
W dniu 26.12.2020 o 23:40, KilleR. napisał:

Imo dobry pomysł chociaż musiałby mieć ją ktoś ogarnięty na pewno a nie że byle kto się może zgłosić

• Lubię to! 1

~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~

• Użytkownik

Jestem na nie, lepiej żeby jedna osoba była skupiona na jednym serwerze.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1

Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go

IP: 145.239.23.162:27045

spacer.png

• LEGENDA

Na nie, taka osoba nawet nie dała by rady ogarnąć wszystkich serwerów, bo to nie jest żeby mieć rangę i grać na np 2 serwerach a na resztę wchodzić tylko jak ktoś zgłosi że jest jakiś cziter, tylko rzeczywiście grać na WSZYSTKICH serwerach przynajmniej jedną mapę. Osobiście jestem na nie. @ Trivor @ Junior Admin

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Ja również jestem takiego zdania jak Anox, w dodatku nie było by to sprawiedliwe do administracji co mają admina na np dwóch serwerach i muszą wyrabiać normę godzinową, a multi admin na pewno by nie dał rady wyrobić normy na wszystkich serwerach.

Co najwyżej UBT CS:GO może mieć flagi na wszystkich serwerach w razie "W" tak jak ubt cs 1.6, ale to już od nich zalezy, a pamiętam, że kiedyś byli na nie z tym 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]