VIP DeVoX Opublikowano 26 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witam, wpadłem dziś na fajny pomysł a mianowicie, co wy na to, żeby zrobić rangę Multi Admin, która będzie ogarniała wszystkie serwery? Ranga według jest bardzo przydatna, ponieważ będzie ona ogarniała porządki na serwerach, żeby nie było żadnej zadymy czy coś w tym stylu, a pomoc dodatkowa zawsze się przyda, gdy nie ma żadnego admina na serwerze Spoiler @ Admin CS 1.6 @ Admin CS:GO @ Strefowicz @ Użytkownik @ Junior Admin @ Właściciel @ Administrator 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 26 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Jak dostanie tą range ktoś ogarnięty to kox. 2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 26 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Bardzo fajny pomysł, tylko dobrze aby to była osoba aktywna chociaż na minimum 3 serwerach 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Fajny pomysł, tylko musi być to osoba która ma sporo czasu i będzie chciała tyle grać. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nw co to zmieni, ale można dodać coś takiego 2 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Pod jakim względem będzie ogarniała wszystkie serwery? Multiadmin to taka osoba która ma flagi na więcej niż jednym serwerze. Od ogarniania danego serwera jest normalny admin/opiekun. Według mnie jest to zbędne, zobaczymy co inni na to. Bardziej postawiłbym na większą ilość adminow, wtedy nie będzie problemu z tzw. 'syfem' także zachęcam do składania podań. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 polać mu tam ⬆ (Jestem tego samego zdania co osobnik wyżej) Zbędne 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Była już taka propka Moim zdaniem zbędna ranga, ale jak chcecie dodać tą range to minimum. Narazie na dwóch serwerach ale musi sie wykazać aktywnośćią. Albo lepiej zrobić zgłoszenia od graczy z serwera. Albo dodać flagi członkom UBT żeby poogarniali serwer jak nie będą mieli co robić. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Hmn. Powiem tak. Kiedys kiedys byl taki multiadmin Mayu (pozdro dla kumatych), i o mial dostep do wszytkich ftp chyba nawet. Teraz nawet opiekuni nie maja dostepu do ftp ale mniejsza. Ja jestem za. Patrząc po sobie, często cały dzień nie mam co robić i siedze na forum albo gram ew. Na surfie z nudów. Ile razy ktoś napisał na czatboxie, że jest potrzebny admin na awp 2 czy mirage 2 czy coś. I nie było komu pójść nawet bo admini byli po prostu offline. Myślę, że to całkiem dobry pomysł. Edit. Tak jak powiedział @ GENERAL ALADEEN , dobrym pomysłem zamiast tego było by to żeby UBT, mieli flagi na serwerach. 2 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 27 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Moim zdaniem to jest nie potrzebne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Tak jak wyżej zbędne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Colin. Opublikowano 27 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Jak ktoś ma dużo czasu to czemu nie. Neutralny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik L3G3ND4 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Co do rangi to wydaje mi się że problemu nie ma, może sobie być tylko to jak wyżej osoby napisały, musiałby być ktoś ogarnięty i oczywiście ktoś kto ma dużo czasu a takich ludzi wydaje mi się że nie tak łatwo będzie znaleźć. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jest to według mnie przydatne. Tylko, żeby zdobyć takiego admina, to byłoby trzeba podnieść wymagania (+ żeby tego admina miało bardzo niskie grono). Taki admin powinien być ogarnięty i mieć dużo czasu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 W dniu 26.12.2020 o 23:40, KilleR. napisał: Ukryj zawartość @ Admin CS 1.6 @ Admin CS:GO @ Strefowicz @ Użytkownik @ Junior Admin @ Właściciel @ Administrator Imo dobry pomysł chociaż musiałby mieć ją ktoś ogarnięty na pewno a nie że byle kto się może zgłosić 1 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Jestem na nie, lepiej żeby jedna osoba była skupiona na jednym serwerze. 1 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 29 Grudnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Na nie, taka osoba nawet nie dała by rady ogarnąć wszystkich serwerów, bo to nie jest żeby mieć rangę i grać na np 2 serwerach a na resztę wchodzić tylko jak ktoś zgłosi że jest jakiś cziter, tylko rzeczywiście grać na WSZYSTKICH serwerach przynajmniej jedną mapę. Osobiście jestem na nie. @ Trivor @ Junior Admin 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Ja również jestem takiego zdania jak Anox, w dodatku nie było by to sprawiedliwe do administracji co mają admina na np dwóch serwerach i muszą wyrabiać normę godzinową, a multi admin na pewno by nie dał rady wyrobić normy na wszystkich serwerach. Co najwyżej UBT CS:GO może mieć flagi na wszystkich serwerach w razie "W" tak jak ubt cs 1.6, ale to już od nich zalezy, a pamiętam, że kiedyś byli na nie z tym 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Grudnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi