GENERAL ALADEEN Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dyrektor marketingu w T-Mobile wychodzi na postój taksówek. Podbiega do niego trzech taksówkarzy i pytają, dokąd chce jechać. Ten podaje adres, na co jeden z taryfiarzy mówi: - Zawiozę pana tam za 50 zł, komfort, klima... Drugi mówi: - A ja za 40 zł i nie mniej wygodnie. Trzeci na to: - A ja szybko i najkrótszą trasą, za 30 zł. Dyrektor wybrał najtańszego, dojechali na miejsce, taryfiarz mówi: - 120 się należy. - Jak to?! Mówił pan, że kurs będzie za 30! - Kurs jest za 30. Kolejne 30 za to, że po drodze grała muzyka... - To jest płatne?! Dlaczego pan nie uprzedził? - Mnie muzyka nie przeszkadza, a pan powinien był zawczasu spytać. No i jeszcze 30 za to, że pana bawiłem anegdotami i historyjkami. - To też płatne?! - A jak... Za wszystko trzeba płacić. No i ostatnia pozycja - horoskop. - Jaki że znowu horoskop?! - Wyskakuj z kasy, BARANIE, albo będą problemy! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 XDDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 30 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 xd Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi