Użytkownik∙ snax Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Piszę z tego powodu, aby zostało to zmienione, a zapytacie co? To już wam piszę, a więc problem jest z tym, że VIPy mają w pierwszej rundzie menu VIPa i mogą grać M4, Ak47, AWP, a nie może być tak, a więc proszę, żeby zmiana była przeniesiona na drugą rundę menu VIPA pozdrawiam z uszanowaniem. Bo to już nie chodzi o mnie, ale gracze się nie którzy skarżą na to, że gość w pierwszej rundzie lata z m4. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Colin. Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Tak, jest to problem, gracze bez vip'a są bez szans trochę. Z tego co wiem, to chyba ktoś szukał właśnie niedawno pluginu na to ,ale nie wiem czy znaleźli. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 23 minuty temu, Colin. napisał: Tak, jest to problem, gracze bez vip'a są bez szans trochę. Z tego co wiem, to chyba ktoś szukał właśnie niedawno pluginu na to ,ale nie wiem czy znaleźli. o tyle dobrze że nie zawsze są bronie do wyboru w pierwszej rundzie ale czasami są. 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Colin. Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Teraz, headshotplayerez napisał: o tyle dobrze że nie zawsze są bronie do wyboru w pierwszej rundzie ale czasami są. w 80% zawsze. jak widzę, że nie ma vipów to daje zawsze fory żeby inny mógł też mieć szanse . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 2 minuty temu, Colin. napisał: w 80% zawsze. jak widzę, że nie ma vipów to daje zawsze fory żeby inny mógł też mieć szanse . a ja nie xd dlatego chce żeby to usuneli żebym nie musiał sie powstrzymywać zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Vip został aktualizowany, ale nadal z tym zostaje jak jest tzn. jest to traktowane jako przywilej vipa. 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi