Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

snax

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Piszę z tego powodu, aby zostało to zmienione, a zapytacie co? To już wam piszę, a więc problem jest z tym, że VIPy mają w pierwszej rundzie menu VIPa i mogą grać M4, Ak47, AWP, a nie może być tak, a więc proszę, żeby zmiana była przeniesiona na drugą rundę menu VIPA pozdrawiam z uszanowaniem. Bo to już nie chodzi o mnie, ale gracze się nie którzy skarżą na to, że gość w pierwszej rundzie lata z m4. 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

csgif.gif.b281f07682a6341fd3d1dbd7a4b5ac14.gif  

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Użytkownik

Tak, jest to problem, gracze bez vip'a są bez szans trochę.

Z tego co wiem, to chyba ktoś szukał właśnie niedawno pluginu na to ,ale nie wiem czy znaleźli.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙
23 minuty temu, Colin. napisał:

Tak, jest to problem, gracze bez vip'a są bez szans trochę.

Z tego co wiem, to chyba ktoś szukał właśnie niedawno pluginu na to ,ale nie wiem czy znaleźli.

o tyle dobrze że nie zawsze są bronie do wyboru w pierwszej rundzie ale czasami są.

• Lubię to! 1

• Użytkownik
Teraz, headshotplayerez napisał:

o tyle dobrze że nie zawsze są bronie do wyboru w pierwszej rundzie ale czasami są.

w 80% zawsze.

jak widzę, że nie ma vipów to daje zawsze fory żeby inny mógł też mieć szanse .:2puchar:

• Użytkownik∙
2 minuty temu, Colin. napisał:

w 80% zawsze.

jak widzę, że nie ma vipów to daje zawsze fory żeby inny mógł też mieć szanse .:2puchar:

a ja nie xd dlatego chce żeby to usuneli żebym nie musiał sie powstrzymywać

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Vip został aktualizowany, ale nadal z tym zostaje jak jest tzn. jest to traktowane jako przywilej vipa.

• Ha ha 1

Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go

IP: 145.239.23.162:27045

spacer.png

• Użytkownik

rozwiazany.png

Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go

IP: 145.239.23.162:27045

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]