Użytkownik∙ snax Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dzisiaj byłem u fryzjera ale obciął mnie brzydko bo chciałem na pazdana a wyszło inaczej ): tutaj moje zdjęcie ↓ ↓ zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 28 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Ty nie jesteś snax Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 2 minuty temu, eSX napisał: Ty nie jesteś snax ja nie jestem snaks zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 To jest snax Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 30 Grudnia 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi