Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Siema, mam pytanie do (@ Admin CS:GO 1vs1) oraz graczy arenek 1vs1 ( @ Użytkownik @ Użytkowniczka @ Admin CS:GO) Czy chcielibyście aby na serwerze się pojawiły pluginy typu: blackjack, ruletka, jackpot? Lub propozycje innych pluginów. Propozycje dajcie pod tym tematem Dzieki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Ruletka, zakłady wygranych na arenkach z powiększoną pulą jeśli trafi wszystkie obstawione gry 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GoMi3 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 wolałbym zeby na serwerze było takie cos jak kredyty i sklep 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 30 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Witam, Po co następny jackpot czy ruletki? Macie marynarzyka, sklep i to będzie się nakładać oraz będzie łatwiejsze dostawanie kredytów. Dla mnie bezsensowne, lecz można dodać tylko jedną rzecz z tego, a nie wszystko. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Benio_MasterOfDisaster_GBS Opublikowano 31 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Jak dla mnie marynarzyk na arenkach jest wystarczający, sklep jest są pluginy które się graczom podobają. Również twierdze że jak dodawać to jedną rzecz. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Imo coś można dodać chociaż może nie wszystko, osobiście bym dodał jackpot gdzie każdy może dołączyć i zarzucić swoją kwotę i w zależności od niej ma jakieś szanse na zgarnięcie wszystkiego + przedziały pieniężne żeby nie było sytuacji ktoś da 1 kredyt a ktoś 1 milion I zgarnia wszystko bo ma pewną wygraną chociaż pewnie i tak jest to dodane w podstawce pluginu ale i tak wolę wspomnieć : P A co do sklepu, według mnie jest taki średni, nie ma za dużo rzeczy a do tego część nie działa albo przynajmniej nie tak jak powinna. Jeżeli miałbym jakiekolwiek permisję czy możliwości mógłbym się tym zająć i posprawdzać co działa a co do usunięcia bądź propozycje nowych rzeczy, z dodaniem tego przeze mnie już trochę gorzej bo w pluginu w csie jeszcze się nie bawiłem chociaż mógłbym spróbować @ Krejzol spłakał się bo wszystko mu zabieram w Mary @ An4rch40Ss Nie jest najgorszy chociaż jak na surfie było tego za dużo to tutaj nie jest zbyt wiele, kolory chatu jak kupiłem pierwszy, inny odcień w ogóle niż piszę, kolor nicku, wcale nie działa A co dodania kredek do sklepu imo nie opłaca się, jeżeli gracze nie kupują vipa, to czemu mieliby je, patrząc że kosztuje vip ~15zł na 110 dni chyba że kolejny błąd serwera, to coś jest na rzeczy jeżeli prawie nikogo nie widuje z vipem, nie pamiętam kiedy ostatni raz kogokolwiek widziałem kto miał. A co do ruletek i crash, imo dobry pomysł w końcu inaczej będą się one tylko mnożyć na serwerze tak naprawdę, chociaż nie wiem sam jak to będzie wygladac bo nigdy nie widziałem crasha na kredyty Imo pomysł z kupowaniem za kredyty vipa spoko pozostaje kwestia ceny, a te configi gdybym miał opcje to samemu bym to nawet zrobił bo kolorki to nie jest problem @ OK_BOOMER Ja bym był za jackpotem, i tak dużo kredytow nie zyskuje się tak wiele a do tego resetują się co edycję co w mojej opinii jest strasznym minusem bo ledwo ktoś uzbiera na muzykę czy coś i mu się zresetuje po chwili chociaż o tym zrobiłem osobna propozycje ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Jak na ten moment dodałbym ruletkę lub jackpota. @ Shprytny co myslisz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Mozna zrobic tak: na arenkach zrobimy ankietę co gracze by chcieli - jackpota czy slotsy, Na forum nie ma tak za duzo graczy z arenek a na samym serwerze bedzie dokladnie widac odpowiedzi graczy, mozna powiedziec adminom aby zrobili głosowanie typu: sm_vote „jaką gre chcielibyście zobaczyć na arenkach” „jackpot” „slots” Wedlug mnie to by bylo najlepsze rozwiązanie po ktorym bysmy zadecydowali co dodac 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi