Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Gierki, pluginy itp.

OKBOOMER

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siema, mam pytanie do  (@ Admin CS:GO 1vs1)

oraz graczy arenek 1vs1 ( @ Użytkownik @ Użytkowniczka @ Admin CS:GO)

Czy chcielibyście aby na serwerze się pojawiły pluginy typu: blackjack, ruletka, jackpot?

Lub propozycje innych pluginów.

Propozycje dajcie pod tym tematem

Dzieki :D 

• Lubię to! 1

boomer.png.01eca179a3726c6c3fb944b225f3703e.png

• Użytkownik∙

Ruletka, zakłady wygranych na arenkach z powiększoną pulą jeśli trafi wszystkie obstawione gry

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Witam,

Po co następny jackpot czy ruletki? Macie marynarzyka, sklep i to będzie się nakładać oraz będzie łatwiejsze dostawanie kredytów.
Dla mnie bezsensowne, lecz można dodać tylko jedną rzecz z tego, a nie wszystko.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

Jak dla mnie marynarzyk na arenkach jest wystarczający, sklep jest są pluginy które się graczom podobają. Również twierdze że jak dodawać to jedną rzecz. 

Pozdro

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Imo coś można dodać chociaż może nie wszystko, osobiście bym dodał jackpot gdzie każdy może dołączyć i zarzucić swoją kwotę i w zależności od niej ma jakieś szanse na zgarnięcie wszystkiego + przedziały pieniężne żeby nie było sytuacji ktoś da 1 kredyt a ktoś 1 milion I zgarnia wszystko bo ma pewną wygraną chociaż pewnie i tak jest to dodane w podstawce pluginu ale i tak wolę wspomnieć : P

A co do sklepu, według mnie jest taki średni, nie ma za dużo rzeczy a do tego część nie działa albo przynajmniej nie tak jak powinna. 

Jeżeli miałbym jakiekolwiek permisję czy możliwości mógłbym się tym zająć i posprawdzać co działa a co do usunięcia bądź propozycje nowych rzeczy, z dodaniem tego przeze mnie już trochę gorzej bo w pluginu w csie jeszcze się nie bawiłem chociaż mógłbym spróbować xD

@ Krejzol spłakał się bo wszystko mu zabieram w Mary :kekw:

@ An4rch40Ss Nie jest najgorszy chociaż jak na surfie było tego za dużo to tutaj nie jest zbyt wiele, kolory chatu jak kupiłem pierwszy, inny odcień w ogóle niż piszę, kolor nicku, wcale nie działa

A co dodania kredek do sklepu imo nie opłaca się, jeżeli gracze nie kupują vipa, to czemu mieliby je, patrząc że kosztuje vip ~15zł na 110 dni chyba że kolejny błąd serwera, to coś jest na rzeczy jeżeli prawie nikogo nie widuje z vipem, nie pamiętam kiedy ostatni raz kogokolwiek widziałem kto miał.

A co do ruletek i crash, imo dobry pomysł w końcu inaczej będą się one tylko mnożyć na serwerze tak naprawdę, chociaż nie wiem sam jak to będzie wygladac bo nigdy nie widziałem crasha na kredyty

Imo pomysł z kupowaniem za kredyty vipa spoko pozostaje kwestia ceny, a te configi gdybym miał opcje to samemu bym to nawet zrobił bo kolorki to nie jest problem

@ OK_BOOMER Ja bym był za jackpotem, i tak dużo kredytow nie zyskuje się tak wiele a do tego resetują się co edycję co w mojej opinii jest strasznym minusem bo ledwo ktoś uzbiera na muzykę czy coś i mu się zresetuje po chwili chociaż o tym zrobiłem osobna propozycje

~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~

• Użytkownik

Jak na ten moment dodałbym ruletkę lub jackpota.

@ Shprytny co myslisz?

• Użytkownik

Mozna zrobic tak: na arenkach zrobimy ankietę co gracze by chcieli - jackpota czy slotsy, Na forum nie ma tak za duzo graczy z arenek a na samym serwerze bedzie dokladnie widac odpowiedzi graczy,

mozna powiedziec adminom aby zrobili głosowanie typu: sm_vote „jaką gre chcielibyście zobaczyć na arenkach” „jackpot” „slots”

Wedlug mnie to by bylo najlepsze rozwiązanie po ktorym bysmy zadecydowali co dodac

• Lubię to! 1

• 2 miesiące temu...
  • Użytkownik∙

rozwiazany.png

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]