Użytkownik∙ Skuty Opublikowano 31 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Nick z CS: Skuty `nosound. Admin banujący: nie mam pojecia Serwer: Only DD2 #2 145.239.236.14:27160 31 / 32 de_dust2_snow Trivor Data zdarzenia: chyba wczoraj Opis sytuacji: Nie rozumiem sytuacji, wczoraj gralem normalnie, dzisiaj chce wejsc i nie idzie, bo mam bana nie na swoj nick -,- Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Morderca [AMXBans] Powod : ' Wykryto czita ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1391261312 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.15.133.12 ' [AMXBans] ======================================== 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 31 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Nie rozumiem po co odwołujesz się drugi raz. Sam na chatboxie przyznałeś, że "twój brat" grał na WH, ale ty już mu usunąłeś i nie będzie grał. Nie interesuje mnie to, że to był brat, wujek czy może ciocia zjechała na święta. My nie odpowiadamy za to co się dzieje z pod twojego adresu IP. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 31 Grudnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi