GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Masz jakieś motto życiowe? Moje motto to: Żyj jakby jutro miało nie być, na nic sobie nie oszczędzaj i rób to na co masz ochotę. To chyba takie główne, chociaż czasami i tak jest inaczej. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Życie to dżungla 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 nie xd 2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Piwka piję tylko na okazję, a okazja zawsze się znajdzie c: A no i sygnaturka poniżej 3 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 "Jutra może nie być" 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 'Odmul się bracie siedź do 5-tej rano w chacie Wyśpij się bracie do 13-tej, zjedz obiad' 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 1 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 "Zaufanie jest jak zapałka, drugi raz jej nie odpalisz. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Nie musisz mnie mierzyć wzrokiem, by wiedzieć, że nie mam sobie równych 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 a nie mam ;D 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 1 Stycznia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Nie mam Odnośnik do komentarza
Użytkownik ufocheating Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Kiedy będzie lepiej ;] Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Nie mam Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi