GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Co chciałbyś/ała zmienić na świecie? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 W sumie to nic, obecny bardzo mi odpowiada 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 2 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Ludzi bo i tak wszystko zepsują co by nie było zmienione 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Ja żeby nie było biedy na Ziemi, żeby wszyscy byli po równo z prawami, żeby na świecie panowała tolerancja i szacunek. Żeby wszyscy byli szczęśliwi. Po prostu, żeby świat był Piękny 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nic w sumie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Chciałabym wyeliminować ze świata broń jądrową czy biologiczną, a także aby ludzie byli bardziej tolerancyjni i nie krzywdzili zwierząt, no najchętniej za skrzywdzenie zwierzaka wprowadziłabym dożywocie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 tak dokładnie mówiąc to NIC zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Cała ludzkość 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nie mam zielonego pojęcia xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nigdy o tym nie myślałem, więc idk Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 nic Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Tak żeby w żadnym kraju nie było głodu, braku wody i innych rzeczy potrzebnych do Życia no i oczywiście bym PiS wyjebał 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Debilizm Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Antypolaków Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Żeby wszyscy na świecie byli równi (czyli tyle samo zarabiali) Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 3 Stycznia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Krótko mówiąc NIC Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi