Użytkownik CandyShow Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Twój nick na serwerze: CandyShow Nick admina banującego: Terwq Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 16:30 , 02.01.2021 Serwer na którym dostałeś bana: Strefaskilla.pl , olny Mirage Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Hymmm, grałem sobie normalnie na serwie. Wspiąłem się na wyżyny swojego skilla xD, po prostu szło mi dobrze na serwie. Co chwile dopytywał się mnie admin który mnie zbanował czy mam status prime w cs xD. Po wygranej akcji 1vs1 z ww adminem dostałem bana, chociaż nie wiem za co xD. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:535415845&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/CandyShow152805199380/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 @ Terwq 48 h na rozpisanie demka #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210102-151001-755811589-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-1600.zip 4:50 - Dał info, że schody (było tupnięcie, ale pod konektorem, więc równie dobrze mógłbyć pod schodami). Reasumując nie mógł wiedzieć na 100%, że jest schody //// + / - (b) 8:10 - Dał info, że conector. Skąd miał to wiedzieć? Nie słyszał to po pierwsze, po drugie patrząc na radar, żaden z jego drużyny, nie był wcelowany w conector, czy coś z tych rzeczy. 16:23 - 16:30 - Dał info, że podjechałem rampę, wcelował się w rampę, czemu nie w pałace? Po drugie skąd miał wiedzieć, że podjechałem akurat rampę, jak tam nikogo wcześniej nie zabiłem ani nic. //// + (b) 19:40 - 19:45 - Zablokował się, po czym był wcelowany w okno (jakby wiedział, że ktoś mu zaraz wychyli) Równie dobrze, mógł ktoś wychylić z connectora, ale był wcelowany w okno i akurat wychylił, a on był tam wcelowany ///// + / - (b) 23:58 - Dojechał rampę, też nie mógł wiedzieć czy coś, a on sprawdzał skrót rampy tylko, a czemu nie pałace? Nie można skrócić pałaców? Zabił i poszedł na kosie na pewniaka, a jak skrócił jeden, to może być więcej. 26:28 - Rzucił mołotova i się jeszcze później w tego mołotova wcelował. Kto normalny rzuca molo i się później tam wcelowuję? Molo ma za zadanie odciąć, a nie rzucić i pilnować. 30:28 - Info, że A czyste, chociaż nie ma pojęcia, czy coś na rampie jest czy nie ma, powiedział żeby rootowali B, a na A tylko pałace sprawdził nawet nie na głęboko. Po drugie daje info, że conector, a wątpie żeby wiedział. I faktycznie daje info, żeby rootowali B, a pod B TT było sporo. 33:59 - Daje info, że pałac (no ok, słyszał info normalne) tylko, że on uciekł z jungli i powiedział, że pałac wcelowany w jungle. Chociaż wcale ten z pałaców w jungle nie strzelał ani nic. Kompletnie dziwne info... 34:13 - Mówi jednak, że nie słyszał pałaców, tylko widział, a to nie jest normalne, bo był smoke w pałacach, więc jak on widział? Jedynie mógł słyszeć, ale sam się przyznał, że widział 34:23 - Dziwnie podskakuje, żeby sprawdzić under, chociaż chwilę temu skakał głeboko, a gdy już był pod oknem, to tylko skoczył tak płytko, dziwnie, żeby go nie zabił (Strasznie dziwna reakcja). 35:00 - Dał info, że jeden jest topmid (zrozumiałe, ponieważ chłop im uciekł). Ale też powiedział, że jeden jest pod A, patrząc na radar, chłop był w pałacach, ale kazdy z jego drużyny, nie miał prawa go widzieć, więc skąd takie perfekcyjne info? 35:05 - Mówi, że poszedł rampę, skoczył na pałac, albo tetris, daje takie info będąc na midzie... A skąd on to może wiedzieć, skoro nikogo z jego teamu tam w ogólnie nie ma? 35:09 - Mówi, że podchodzi schody, ale skąd może to wiedzieć, skoro dalej nikt z jego drużyny nie ma prawa go widzieć (Można spojrzeć na radar) 35:19 - Mówi, że jeszcze jeden tam łazi, skąd ma wiedzieć, skoro po raz kolejny, nie ma tam nikogo z jego drużyny.. Ponieważ z jungli cofnął na okno... Reasumując Pan podejrzany nie wykorzystuje swojego wh / radaru do ułatwienia sobie rozgrywki tylko swoim kolegom z drużyny. Bardzo dziwnie jest to, że co chwilę stoi w miejscu bez ruchu, co rundę, nawet po kilka razy. Znajomość jakichkolwiek granatów ma na poziomie świeżego golda. Movement ma bardzo ale to bardzo słaby. Bardzo świeże konto i bardzo mało godzin w cs go. Pozdro, Terwq 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam, Będę rozpisywał demko 4 godziny temu, Terwq napisał: Link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210102-151001-755811589-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-1600.zip 4:50 - Dał info, że schody (było tupnięcie, ale pod konektorem, więc równie dobrze mógłbyć pod schodami). Reasumując nie mógł wiedzieć na 100%, że jest schody //// + / - (b) 8:10 - Dał info, że conector. Skąd miał to wiedzieć? Nie słyszał to po pierwsze, po drugie patrząc na radar, żaden z jego drużyny, nie był wcelowany w conector, czy coś z tych rzeczy. 16:23 - 16:30 - Dał info, że podjechałem rampę, wcelował się w rampę, czemu nie w pałace? Po drugie skąd miał wiedzieć, że podjechałem akurat rampę, jak tam nikogo wcześniej nie zabiłem ani nic. //// + (b) 19:40 - 19:45 - Zablokował się, po czym był wcelowany w okno (jakby wiedział, że ktoś mu zaraz wychyli) Równie dobrze, mógł ktoś wychylić z connectora, ale był wcelowany w okno i akurat wychylił, a on był tam wcelowany ///// + / - (b) 23:58 - Dojechał rampę, też nie mógł wiedzieć czy coś, a on sprawdzał skrót rampy tylko, a czemu nie pałace? Nie można skrócić pałaców? Zabił i poszedł na kosie na pewniaka, a jak skrócił jeden, to może być więcej. 26:28 - Rzucił mołotova i się jeszcze później w tego mołotova wcelował. Kto normalny rzuca molo i się później tam wcelowuję? Molo ma za zadanie odciąć, a nie rzucić i pilnować. 30:28 - Info, że A czyste, chociaż nie ma pojęcia, czy coś na rampie jest czy nie ma, powiedział żeby rootowali B, a na A tylko pałace sprawdził nawet nie na głęboko. Po drugie daje info, że conector, a wątpie żeby wiedział. I faktycznie daje info, żeby rootowali B, a pod B TT było sporo. 33:59 - Daje info, że pałac (no ok, słyszał info normalne) tylko, że on uciekł z jungli i powiedział, że pałac wcelowany w jungle. Chociaż wcale ten z pałaców w jungle nie strzelał ani nic. Kompletnie dziwne info... 34:13 - Mówi jednak, że nie słyszał pałaców, tylko widział, a to nie jest normalne, bo był smoke w pałacach, więc jak on widział? Jedynie mógł słyszeć, ale sam się przyznał, że widział 34:23 - Dziwnie podskakuje, żeby sprawdzić under, chociaż chwilę temu skakał głeboko, a gdy już był pod oknem, to tylko skoczył tak płytko, dziwnie, żeby go nie zabił (Strasznie dziwna reakcja). 35:00 - Dał info, że jeden jest topmid (zrozumiałe, ponieważ chłop im uciekł). Ale też powiedział, że jeden jest pod A, patrząc na radar, chłop był w pałacach, ale kazdy z jego drużyny, nie miał prawa go widzieć, więc skąd takie perfekcyjne info? 35:05 - Mówi, że poszedł rampę, skoczył na pałac, albo tetris, daje takie info będąc na midzie... A skąd on to może wiedzieć, skoro nikogo z jego teamu tam w ogólnie nie ma? 35:09 - Mówi, że podchodzi schody, ale skąd może to wiedzieć, skoro dalej nikt z jego drużyny nie ma prawa go widzieć (Można spojrzeć na radar) 35:19 - Mówi, że jeszcze jeden tam łazi, skąd ma wiedzieć, skoro po raz kolejny, nie ma tam nikogo z jego drużyny.. Ponieważ z jungli cofnął na okno... Reasumując Pan podejrzany nie wykorzystuje swojego wh / radaru do ułatwienia sobie rozgrywki tylko swoim kolegom z drużyny. Bardzo dziwnie jest to, że co chwilę stoi w miejscu bez ruchu, co rundę, nawet po kilka razy. Znajomość jakichkolwiek granatów ma na poziomie świeżego golda. Movement ma bardzo ale to bardzo słaby. Bardzo świeże konto i bardzo mało godzin w cs go. Pozdro, Twerq 4:50 - było jedno tupnięcie, lecz mógł być przeciwnik pod schodami a t od razu dajesz info że jest na schodach // +/- b 8:10 - normalna sytuacja 16:23 - 16:30 - dziwna sytuacja wcelowywujesz się w typa gdzie mógł cofnąć lecz ty wyczekujesz go nadal 19:40 - 19:45 - byłeś wcelowany tam już jak ktoś podchodził na shifcie po czym rzucił granat to już na pewno wiedziałeś że tam jest // -/+ 23:58 - Dziwna sytuacja stoisz na top midzie, po czym nagle cofasz na rampe i jakbyś kogoś na rampie zobaczył przez ściane i czekasz na spawnie tt, zabijasz go i lecisz na kosie a mógł z kimś iść // - 26:28 - normalna sytuacja słyszał go. 30:28 - Czysta sytuacja 33:59 - Co jest? Siedzisz w oknie patrzysz na mida i mówisz że jest w pałacu wcelowany? dziwne // - 34:23 - Dziwna sytuacja sprawdzasz undera skacząc mocno po czym jakbyś kogoś zobaczył i nagle przestajesz się mocno wychylać a był tam przeciwnik // - 35:00/35:05 /35:09- nawiązując do tego okej normalna sytuacja zabił z pałacy typa powiedziałeś że jest A, lecz skąd mogłeś wiedzieć dalsze info czyli że jest rampę jak szedł na shifcie czy nawet dawanie infa że jest na tetrisie wszystko na shifcie "wskoczył tetris" "gdzies kanapka" sorki ale on jest na shidcie // - 35:19 - skąd ty masz takie perfekt info " gdzieś tam łazi" dalej mówisz o A ale jakim cudem słyszysz go z boxów mid gdzie on jest pod schodami 36;00 - są na tv są na kuchni w pałacach B? powiedz mi stojąc na bs rzucając molo, granat słyszysz aż tak dobrze? // - 46;28 - stoisz sobie przy tv nie ogarniasz co się dzieje bo jakbyś coś na kompie robił po czym wychylasz na typa który ma shifta z szybkim strzałem Ogólnie mówiąc masz nowe konto 4 lvl 99 godzinek i masz nagle lema? Powiedz mi gdzie tak czarodziejsko uczą grać w CS:GO, bo z tego co widzę miałeś wszystko wygrać czyli 10 meczy pod rząd. Jest to takie obv. Demko sprawdzone 2 razy, raz przeze mnie drugi raz ze mną i dwiema osobami. Odwołanie odrzucam, z powodu używania wspomagaczy. Pozdrawiam UBT #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi