Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja - Non Prime / Prime

Terwq

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam :D Chciałbym wam przedstawić moją propozycję, nad którą myślałem dość długi okres czasu, zauważyłem same +, żadnych -. Mianowicie chodzi mi o oddzielenie name tagiem graczy z prime i nonprime :D 

Dlaczego się przyda? Pierwsze, lepsze uzasadnienie, jak nonprime będzie walił same heady czy coś, to już coś jest nie tak... Sygnał dla graczy, że coś już to śmierdzi. Według mnie, jest to przydatne. Proszę o ocenienie propozycji.

Pozdro, Terwq :) 

@ Opiekun SerweraONLY MIRAGE @ Admin CS:GO Only Mirage #1

@ GENERAL ALADEEN Nie chodzi o to, żeby mogli wejść na serwer tylko osoby, ze statusem prime. Chodzi o podział, między graczami ze statusem prime i non prime.

@ granmati Zgodnie z regulaminem, jak ktoś zacznie wylewać łzy, że ktoś ma cheaty itp na mikrofon lub chat, nie zgłosi na u@ to przełoży się to na banika 30/60min :D Chodzi mi głównie, żeby można było odróżnic graczy ze statusem i bez statusu Prime. Wtedy, taki co ma "gracz" a nie "non-prime" jest w pewien sposób wyróżniony i oddzielony od tłumu. 

• Super 1

Nie wszyscy na non prime cheatują a gdyby dodać tylko prime to było by o wiele mniej graczy mega zły pomysł. Jedna sieć to wprowadziła i za 2 dni skasowała jak zobaczyła spadki graczy o 80% ;)

• Użytkownik

Po pierwsze jak dla mnie jest to zbędne a większa liczba graczy i tak gra na non prime i wielkich rezultatów to nie da bo nie każdy na non primie cheatuje .

Po drugie to że ktoś strzela ładne główki na non primie nie musi mieć cheatów :/.

A po trzecie jeżeli było by widoczne że non prime to każdy na serwerze by pisał i mówił że on ma cheaty i tak w kółko :poddajesie:.

Oczywiście to moje zdanie czekam na wypowiedź @ Andrzej.  co o tym myśli.

@ Terwq Poczekajmy na wypowiedź @ Andrzej.  

• Lubię to! 2

spacer.png

• Zasłużony

Absolutnie na nie

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odrzucona.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]