Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam Chciałbym wam przedstawić moją propozycję, nad którą myślałem dość długi okres czasu, zauważyłem same +, żadnych -. Mianowicie chodzi mi o oddzielenie name tagiem graczy z prime i nonprime Dlaczego się przyda? Pierwsze, lepsze uzasadnienie, jak nonprime będzie walił same heady czy coś, to już coś jest nie tak... Sygnał dla graczy, że coś już to śmierdzi. Według mnie, jest to przydatne. Proszę o ocenienie propozycji. Pozdro, Terwq @ Opiekun SerweraONLY MIRAGE @ Admin CS:GO Only Mirage #1 @ GENERAL ALADEEN Nie chodzi o to, żeby mogli wejść na serwer tylko osoby, ze statusem prime. Chodzi o podział, między graczami ze statusem prime i non prime. @ granmati Zgodnie z regulaminem, jak ktoś zacznie wylewać łzy, że ktoś ma cheaty itp na mikrofon lub chat, nie zgłosi na u@ to przełoży się to na banika 30/60min Chodzi mi głównie, żeby można było odróżnic graczy ze statusem i bez statusu Prime. Wtedy, taki co ma "gracz" a nie "non-prime" jest w pewien sposób wyróżniony i oddzielony od tłumu. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Nie wszyscy na non prime cheatują a gdyby dodać tylko prime to było by o wiele mniej graczy mega zły pomysł. Jedna sieć to wprowadziła i za 2 dni skasowała jak zobaczyła spadki graczy o 80% Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Po pierwsze jak dla mnie jest to zbędne a większa liczba graczy i tak gra na non prime i wielkich rezultatów to nie da bo nie każdy na non primie cheatuje . Po drugie to że ktoś strzela ładne główki na non primie nie musi mieć cheatów . A po trzecie jeżeli było by widoczne że non prime to każdy na serwerze by pisał i mówił że on ma cheaty i tak w kółko . Oczywiście to moje zdanie czekam na wypowiedź @ Andrzej. co o tym myśli. @ Terwq Poczekajmy na wypowiedź @ Andrzej. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vDark Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zbędne ;/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Absolutnie na nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi