Użytkownik SADZIK Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Proponuję usunięcie tagu Admina na czacie. Przychodzi na serwer Kacperek lat 12 i widzi na czacie o jest admin muszę uważać i zaczyna się kryć. Bez tego Kacperek nie ma pewności czy jest admin i czy może zaszaleć. I w taki sposób może szybko dostać bombkę na kolejne święta. @ Admin CS:GO Only Mirage #1 @ Opiekun SerweraONLY MIRAGE Mało jest z tym roboty a w niektórych sytuacjach może sporo ułatwić sprawę. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam, Plugin taki jest na surfie czyli sm_tagslist lub !tagslist, po wpisaniu tej komendy wyskakuje po lewo tabelka z numerami i pod każdym nr jest inny tag np. Admin, Vip lub gracz. Jest to przydatne , ponieważ gracz używający wspomagaczy nie wie czy jest admin na serwerze. Jestem na TAK Pozdrawiam 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik luko Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Dobry wieczór. Podoba mi się twój pomysł. Będzie to przydatne i znacznie ułatwi Adminowi robotę w schwytaniu cheatera. Jestem za przyjęciem propozycji ! Pozdrawiam Holek ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Jestem na TAK! + Dużo ułatwi adminowi robotę Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Bardzo dobry pomysł szybciej zbanujecie odpaleńca. A tu macie link do tego pluginka niżej https://mygo.pl/topic/123-csgo-admin-stealth/ Komendy: sm_stealth - Pozwala adminowi przełączyć się w tryb niewidoczny.Domyślnie flaga q(custom3) Jestem na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Przyjmuje jest to bardzo dobra propozycja . Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 2 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi