Użytkownik GRUS Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: GRUS Imię: Igor Wiek: 15 (25.01 - 16) Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4/5h dziennie Opisz siebie: Cześć! Na imię mam Igor, chodzę do 1 klasy technikum, na profilu Spedytora, a co za tym idzie, mam 15 lat. Poza szkołą uczęszczam także na treningu sportowe, z dziedziny piłki nożnej. Mam ok. 166cm wzrostu, a ważę ok. 50kg. Dlaczego akurat Ty?: Posiadam doświadczenie, na tym stanowisku, co jak najbardziej przemawia na moją korzyść. Byłem redaktorem innego forum, przez czas bliski miesiąca, zrezygnowałem przez brak czasu. Potrafię używać poprawnej polszczyzny, również znam zasady interpunkcji, ortografii oraz nie posiadam dysgrafii, ani dysleksji. Doświadczenie: Tak, redaktor innego forum, przez okres sięgający miesiąca. Przewinęło się również takie coś jak gazetki szkolne, artykuły o cyberprzemocy, również dla szkoły i wiele innych, podobnych rzeczy. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 10 Przykładowy wywiad/artykuł: - (jeśli będzie to naprawdę konieczne, postaram się jak najszybciej napisać). Kontakt: Discord: Blacku#0997, Forum. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez GRUS 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 - Wiek - Aktywność na forum - Minimum 40 postów (Ty masz 2, brakuje 38) + Doświadczenie + Podanie +/- Aktywność, którą obiecujesz po przyjęciu podania (Jeśli faktycznie to będzie 4-5h dziennie). Zazwyczaj obiecują całodobową, przyjmą podanie i jest 90% mniej. Zdecydowane NIE! Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 - posty - w ogóle nie znam +/- podanie - Aktywność Dlatego Twoja aktywność nie jest dobra + Chęci Jesteś 8 miechów na forum a wgl się nie udzielałeś nie brałeś udziału w życiu forum. Na ten czas jestem na NIE Rób artykuły tak jak robiłeś ciekawostki na poprzednim forum staraj się bądź aktywny daj się poznać strefowiczom i wtedy składaj podanie ! z fartem ziom Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Na nie -wymagania -nikt cie nie zna +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Na nie - mała aktywność na forum - wymagania - mało osób cie zna / kojaży +/- wiek + chęci zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Niestety Nie - Posty - Można powiedzieć, że konto pod podanie Osiem miesięcy i tylko jeden temat/post. - Aktywność + Podanie Popraw aktywność i zapraszam tu Twórczość Użytkowników 2-3 Tematy i podanie za tydzień/dwa. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Jestem na NIE -wiek -wymagania -aktywność -posty -nikt cię nie zna +chęci Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Jestem na NIE - Nikt cie nie zna - Posty - Wiek - Wymagania - Aktywność Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 -pierwszy raz cie widze +/-wiek +checi Na nie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi