Użytkownik∙ many' Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Imię: Eryk Wiek: 22 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ nie ma teraz żadnego opiekuna na serwerze a chętnie pomogę i chciałbym spróbować czegoś nowego i wykazać się jak z najlepszej strony. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: [CS 1.6] ONLY DD2 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie byłem. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Nazywam się Eryk Jestem z Lublina mam 22 lata Lubie postrzelać w gierkach tego typu jak Cs Pracuje jako mechanik samochodowy. 4 2 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Jestem na Tak +Wiek +Składka +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 +wiek +składka -doświadczenie -podanie +jest z lublina Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Jestem na Tak Wiek Aktywność Składka Brak Opiekuna Staż na forum Ogólnie spełnia wszystkie wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Jestem na tak +Wiek +Aktywność +Składka +przydałby się opiekun 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Jestem na tak +wiek +składka +staż +wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 +wiek +checi +czesto widuje +/-podanie Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yoss Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 +Wiek +Aktywność +Składka +przydałby się opiekun Warto spróbować także jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 6 Stycznia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 +wiek +składka + za chęci bo złożyłeś jako 1 +/- aktywność Da radę, a jak nie to mu się pomoże Trzeba będzie coś wymyślić bo brook1yn też dodał ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Wiek + Aktywność + Składka + Chęci + Jestem na Tak Uważam tak samo! Nie traktuję tego jako rywalizację , jesteśmy adminami na tym samy serwerze więc powinniśmy się wspierać Powodzenia i Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Skontaktuj sie ze mna Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi