VIP CLYDE Opublikowano 3 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: wyje wyje bane Nick admina banującego: Terwq Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 01-03-21 21:58 6 hr Serwer na którym dostałeś bana: Mirage #1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem muta na 30 min, że niby dużo gadałem. Napisałem na czacie wyśmiewczo że fajnie, bo generalnie tylko ja w drużynie dawałem info. Następnie napisałem że mnie zmutował, a sam nie daje info (na czacie nawet napisali +1), a chłop ma mikro po czym dostałem bana za prowokację ? XD czy obrazę bo sam nie wiem misiu kolorowy? wcześniej widziałeś że chłop afczy to go nie kiknąłeś przez 3 dobre rundy i nawet go raz zabiłeś. Sam powiedziałeś "no w sumie go kiknąć mogłem" i dalej tego nie zrobiłeś Andrzej był na serwerze, być może się wypowie czy rzeczywiście Cię sprowokowałem do bana hmm.. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:33091990&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Rafauxu/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: - Edit: "1:35-2:00 - Namawianie kolegi do przejścia do innej drużyny, co wbrew regulaminowi jest zabronione. Reasumując nakłanianie osoby do złamania regulaminu. " "2:05-2:15 - Gada, że nawet się nie skapnąłem, że jego kolega skorzystał z oferty złamania regulaminu + śmieszkuje na ten temat" - fajnie że to ma coś wspólnego z banem XD skoro nawet tego nie słyszałeś shit dowód "4:35 - Podejrzewa młodego, że ma cheaty i informuje, że za cheaty jest ban, nie dostałem zgłoszenia na u@, czyli złamanie regulaminu serwera. 8:20 - Taka gadka, cicho, admin przyszedł, cicho, nie wyzywaj - Także uznałem to za zachowanie prowokacyjne" - człowieku weź się wyluzuj, jakbym uważał że ma czity to bym napisał na u@, czy Ty na prawdę musisz wszystko na poważnie brać? I nie zaznaczyłeś iż powiedziałeś, że STRACIŁEŚ ADMINA więc sam wprowadzałeś w błąd graczy. to jest w tej 8:20 - jak się runda zaczęła i ja biegłem underem bodajże "13:15 - Zadał głupie pytanie "można mieć aimlocka, nie?" Po czym zaczął się hihać, gdy odpowiedziałem, też hihał, więc uważam, że zadał pytanie celowo, oraz znał na nie odpowieć. (Prowokacja)" - no i co? głupich pytań nie można zadawać? pokaż mi w regulaminie taki podpunkt. żadnej prowokacji w tym nie ma, bo nie mówiłem tego do Ciebie. i pisze się "odpowiedź" a nie "odpowieć" XD "15:15 - Byłem sam na 4 i zabiłem 3, ale nie wiedziałem gdzie jest ostatni, paka też daleko, więc nie miałem jak, nawet jakbym chciał ugrać rundy, ale zabiłem 3 przeciwników i szukałem 4, a on obwinia mnie za niewykonywanie celów mapy, przelewa żale w stylu "haloo, gdzie admin, kick za cele mapy, a zgłoszenia na u@ nie napisał) - Złamanie regulaminu serwera" "16:05 - Dałem info, że chłop siedzi na fireboxach (mówi się fajerboxy), po czym zwrócił mi uwagę, że mówi się "fireboxy", czyli celowe wprowadzanie w bład / prowokacja" - znowu nie potrafisz wyciągnąć sarkazmu ze słów wypowiadanych przeze mnie, mimo że inni się podśmiechują z tego co mówię. a jak poprawiłem młodego gdy mówił że ktoś przez ogień "przeszet" ( czy tam inne słowo było) to już nie wspomnisz? tylko śmieszki mi wypominasz XD "// Wyśmiewa co chwilę młodego na mikro, a do Oldboya zwraca się "Dziadek" - Nie toleruję takiego czegoś //" - nie wyśmiewałem młodego, tylko ktoś mu co chwile tłumaczył żeby nie uzywał mikro przed mutacją, a ja wtedy śmieszka zarzucałem. A Oldboy jakoś nie ma problemu z tym że go tak nazywam, jak wchodzi na serwer to zawsze go witam "siema dziadek" poza tym wolno tłumacząc "old boy" można zakwalifikować jako "dziadek", więc totalnie Cię nie rozumiem a i jak miałem 1v1 z nim to napisałem na czacie "oj dziadek" to on włączył wtedy mikrofon, przeczytał czat i się zaśmiał.. tego też już nie bierzesz pod uwagę co? // Ciągle nazywa mnie cheaterem, nie wiem do czego dąży, ale to też mega dziwne - Uznałem za prowokację // - a jak Cię zawołałem ze specta żebyś pomógł ugrać w CT, to powiedziałeś coś w stylu "zaraz odpalam wh i ci dam info" więc całkiem zabawne Pierwsze demko totalnie naciągasz, nic takiego nie zrobiłem byś mnie miał brać pod bana. Nie masz twardych dowodów więc wymyślasz na siłę coś żeby się tylko wybielić. Tak jak z tym przechodzeniem do drużyny przeciwnej, nie słyszałeś tego, więc po co to wyciągasz? Ktoś narzekał na mnie że za dużo gadam? pokaż skrina. Wiesz co to ostrzeżenie? Wystarczyło powiedzieć, a bym się ogarnął. Nikogo nie obraziłem i sam dobrze o tym wiesz, bo widzę że całe demko przejrzałeś @ Terwq a konsultację robisz z kimś kogo nie ma na serwerze, więc przedstawiasz mu nieobiektywną historię. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez CLYDE 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 @ Terwq wypowiedz się na ten temat masz 48h 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Po pierwsze nie życzę sobie odzywek do mnie w sposób jaki Ty napisałeś. "Misiu Kolorowy". Po krótce opowiem jak to wyglądało, oczywiście wedle mojej opinii. Najpierw @ CLYDE zadał mi pytanie "Czy korzystanie z aim locka na serwerze jest dozwolone". Uznałem to pytanie za głupie, ale odpowiedziałem poważnie, że odpowiedź samo nasuwa się na to pytanie, czyli nie. Druga kwestia to, grałem po CT a on po TT, przerzucił mnie auto balance i pierwsze co usłyszałem to: "Dobra, już nie wyzywaj, bo admin jest" i potem coś w stylu "haha". Trzecia kwestia, to po tym jak dostał mute, napisał na chacie: "Jakiś random admin, to co się dzisisz XD" Czwarta kwestia, co jakiś czas nadużywał mikrofonu i też czasami brakowało kultury. Więc za całokształt korzystania z mikro z 2 map, dałem muta za naduzywanie w pewnyn sensie za kulture. (Jak najbardziej sluszny mute). Pozniej zapytalem @ granmati czy za zachowanie, takim jakim on dysponował dać delikwentowi bana, (sam byłem skłonny), ale nie bardzo wiedziałem na ile mniej więcej, więc też mi doradził). Dostał bana na 360minut, moim zdaniem czas bana jest słuszny, albo lekko krótki. @ Andrzej. - Nie mieszaj Andrzeja, bo był max 10/15min przed banem, a głównie działo się to na last mapie, kiedy go nie było Takie jest moje zdanie @ Krejzol Edit1: Jasne, demko rozpiszę jutro, gdy będę na komputerze. Podkreślę tylko, że po analizie demka, jeśli cokolwiek jeszcze zrobiłeś (brak kultury, jeszcze mocniejsze naduzywanie mikro, lub jakakolwiek obraza pojawi się "to o czym ja nie wiem" to ban zostanie przedłużony. @ KustoszMocny @ CLYDE Wypowiem się także o "Kubiszoqu", który był AFK te kilka rund. Ja jako admin mam prawo grać na serwerze, gdy nie mam żadnych zgłoszeń. Grałem sobie, spotkałem AFKa, niestety, popełniłem błąd, odruchowo go zabiłem (odruchowo, nie celowo, trzeba rozpoznać). Każdy człowiek ma prawo do błędu, a ja się nawet potrafię do tego błędu przyznać. Powiedziałeś na micro później, że jeden jest AFK (powiedziałem, że jeżeli w next rundzie, będzie afka, to go kicknę). A tak zgodnie z regulaminem itp. To powinieneś mi go zgłosić na u@ a nie say, czy mikro. Nie musiałem interpretować to jako zgłoszenia, ale postanowiłem, że tak zrobię. Przeniósł mnie auto balance, patrzę, że znów stoi afka, więc go wykickowałem ------------------------------------------------ @ CLYDE o ile się nie mylę powiedziałem to tak o, a nie "ej Terwq można grać na aimie?" ale mogę się mylić bo nie pamiętam już tego słowo w słowo , ale co to zmienia, to w żartach wypowiedziane było. więc to nie było do Ciebie, jeśli dobrze pamiętam. to nie była prowokacja. Dlaczego to skopiowałem i wkleiłem? Dlatego, że Pan CLYDE napisał w jednym fragmencie, że to było tak: "ej Terwq można grać na aimie?" - Pierwsza część fragmantu. A później w tym samym fragmencie, tylko dalsza część "więc to nie było do mnie". Czyli mówisz do mnie, ale później jednak to nie było do mnie? Brak logiki w tym co piszesz... Nie zabolało, tylko obraziło mnie słowo "Random". Te słowo, jest w pewien sposób obraźliwe. Druga kwestia, jeśli grałeś często i mnie nie spotykałeś, to się mijaliśmy. Nie mam admina "przez przypadek" ani nagle, tylko grałem trochę, po czym złożyłem podanie. Wypowiadasz się na mój temat, że mam mało postów. Szczerze mówiąc porównując mnie z Tobą i nasze posty, Ty masz 5 postów a ja ponad 20, czyli 4 razy więcej mam postów od Ciebie ?? Nadużywałes mikrofonu, nie tylko dawałeś info, ale także do innych rzeczy, niekiedy obraźliwych lub nie za bardzo kulturalnych. Dostałeś mute, nie za jedną, dwie odzywki, tylko za całokształt 2 map. Znam cały regulamin serwera, na którym adminuję, znam także bardzo dobrze taryfikator kar. Ale takie zachowanie jak Ty zaprezentowałeś, nazywa się to "nietypowym zachowaniem" wtedy admin ma prawo dać bana z czasem "na swoje uznanie". Nie chciałem być okropny, czy cokolwiek, także poszedłem po radę do Kustosza (opiekuna serwera) oraz Darka (admina serwera), czy kwalifikuję się to pod karę, jeśli tak, to na jaki czas. Lepiej być niepewnym i się skonsultować, niżeli niesłusznie karać. To o czym piszę wszystko potwierdzi @ KustoszMocny oraz @ vDark -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210103-211504-983822440-de_mirage-__PLc 1:35-2:00 - Namawianie kolegi do przejścia do innej drużyny, co wbrew regulaminowi jest zabronione. Reasumując nakłanianie osoby do złamania regulaminu. 2:05-2:15 - Gada, że nawet się nie skapnąłem, że jego kolega skorzystał z oferty złamania regulaminu + śmieszkuje na ten temat 4:35 - Podejrzewa młodego, że ma cheaty i informuje, że za cheaty jest ban, nie dostałem zgłoszenia na u@, czyli złamanie regulaminu serwera. 8:20 - Taka gadka, cicho, admin przyszedł, cicho, nie wyzywaj - Także uznałem to za zachowanie prowokacyjne 13:15 - Zadał głupie pytanie "można mieć aimlocka, nie?" Po czym zaczął się hihać, gdy odpowiedziałem, też hihał, więc uważam, że zadał pytanie celowo, oraz znał na nie odpowieć. (Prowokacja) 15:15 - Byłem sam na 4 i zabiłem 3, ale nie wiedziałem gdzie jest ostatni, paka też daleko, więc nie miałem jak, nawet jakbym chciał ugrać rundy, ale zabiłem 3 przeciwników i szukałem 4, a on obwinia mnie za niewykonywanie celów mapy, przelewa żale w stylu "haloo, gdzie admin, kick za cele mapy, a zgłoszenia na u@ nie napisał) - Złamanie regulaminu serwera 16:05 - Dałem info, że chłop siedzi na fireboxach (mówi się fajerboxy), po czym zwrócił mi uwagę, że mówi się "fireboxy", czyli celowe wprowadzanie w bład / prowokacja // Ciągle nazywa mnie cheaterem, nie wiem do czego dąży, ale to też mega dziwne - Uznałem za prowokację // // Wyśmiewa co chwilę młodego na mikro, a do Oldboya zwraca się "Dziadek" - Nie toleruję takiego czegoś // Link do demka: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210103-215330-765788596-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2228.zip 3:03 - Po tym jak dostał mute, napisał "Jakiś random admin, to co zrobisz xDD" (Random jest słowem także obraźliwym, więc poczułem się troszkę dotknięty). 4:30 - Oskraża mnie o nie dawanie info (raz, że nie jest to obowiązkowe), a dwa, to info dawałem. Kto ze mną grał na serwerze, to bardzo dobrze wie, że info podaję i to bardzo, ale to bardzo często. 5:05 - Po konsultacji z @ KustoszMocny dałem użytkownikowi bana na 360min = 6h. @ Krejzol 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Tak jak Admin serwera @ Terwq napisał sam skonsultował się ze mną żeby dowiedzieć się czy może nałożyć jakikolwiek rodzaj kary za prowokowanie jego słowami . Po chwili namysłu odniosłem się, żeby zaczekał jeszcze chwile czy się uspokoi jeżeli nadal będzie prowokować umyślnie to ma wyznaczyć mu kare 360 minut i moim zdaniem jest to słuszna kara . Pozdrawiam Kustosz 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 8 minut temu, Terwq napisał: Po pierwsze nie życzę sobie odzywek do mnie w sposób jaki Ty napisałeś. "Misiu Kolorowy". Po krótce opowiem jak to wyglądało, oczywiście wedle mojej opinii. Najpierw @ CLYDE zadał mi pytanie "Czy korzystanie z aim locka na serwerze jest dozwolone". Uznałem to pytanie za głupie, ale odpowiedziałem poważnie, że odpowiedź samo nasuwa się na to pytanie, czyli nie. Druga kwestia to, grałem po CT a on po TT, przerzucił mnie auto balance i pierwsze co usłyszałem to: "Dobra, już nie wyzywaj, bo admin jest" i potem coś w stylu "haha". Trzecia kwestia, to po tym jak dostał mute, napisał na chacie: "Jakiś random admin, to co się dzisisz XD" Czwarta kwestia, co jakiś czas nadużywał mikrofonu i też czasami brakowało kultury. Więc za całokształt korzystania z mikro z 2 map, dałem muta za naduzywanie w pewnyn sensie za kulture. (Jak najbardziej sluszny mute). Pozniej zapytalem @ granmati czy za zachowanie, takim jakim on dysponował dać delikwentowi bana, (sam byłem skłonny), ale nie bardzo wiedziałem na ile mniej więcej, więc też mi doradził). Dostał bana na 360minut, moim zdaniem czas bana jest słuszny, albo lekko krótki. @ Andrzej. - Nie mieszaj Andrzeja, bo był max 10/15min przed banem, a głównie działo się to na last mapie, kiedy go nie było Takie jest moje zdanie Edit1: Jasne, demko rozpiszę jutro, gdy będę na komputerze. Podkreślę tylko, że po analizie demka, jeśli cokolwiek jeszcze zrobiłeś (brak kultury, jeszcze mocniejsze naduzywanie mikro, lub jakakolwiek obraza pojawi się "to o czym ja nie wiem" to ban zostanie przedłużony. Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 3 Stycznia 2021 VIP Autor VIP Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) mogę odpowiadać na to co pisze? 3 godziny temu, Terwq napisał: Najpierw @ CLYDE zadał mi pytanie "Czy korzystanie z aim locka na serwerze jest dozwolone". Uznałem to pytanie za głupie, ale odpowiedziałem poważnie, że odpowiedź samo nasuwa się na to pytanie, czyli nie. o ile się nie mylę powiedziałem to tak o, a nie "ej Terwq można grać na aimie?" ale mogę się mylić bo nie pamiętam już tego słowo w słowo , ale co to zmienia, to w żartach wypowiedziane było. więc to nie było do Ciebie, jeśli dobrze pamiętam. to nie była prowokacja. 3 godziny temu, Terwq napisał: Druga kwestia to, grałem po CT a on po TT, przerzucił mnie auto balance i pierwsze co usłyszałem to: "Dobra, już nie wyzywaj, bo admin jest" i potem coś w stylu "haha". gram na tym serwerze for fun, żeby się zrelaksować itd. więc żartuję na każdym kroku. nie mając na celu nikogo obrazić, ani nic z tych rzeczy. Wtedy totalnie nic nie gadaliśmy o niczym banable, tylko zażartowałem że "o admina przerzuciło to teraz cicho", mówiłem to do Perka, on odpowiedział nawet że debil ze mnie czy coś. bo zrozumiał żart.. 3 godziny temu, Terwq napisał: Trzecia kwestia, to po tym jak dostał mute, napisał na chacie: "Jakiś random admin, to co się dzisisz XD" i zabolało Cię to "random" ? gram często gęsto, ale Ciebie nie widywałem na serwerze za często, a nagle masz admina i postów na forum też nie masz za dużo(XD) więc jesteś dla mnie nieznajomym graczem "randomem" 3 godziny temu, Terwq napisał: Czwarta kwestia, co jakiś czas nadużywał mikrofonu i też czasami brakowało kultury. Więc za całokształt korzystania z mikro z 2 map, dałem muta za naduzywanie w pewnyn sensie za kulture. (Jak najbardziej sluszny mute). no mogę się zgodzić, że dużo używam mikro niekiedy, bo nie zawsze, ale mówię między słowami info i np. "dawaj mordo lecisz rampe, ja ci molo rzucam i flesza górą dam" to chyba timplej buduje, a nie gadam o offtopowych rzeczach. dostałeś jakieś u@ na mnie żeby mnie mutować? i nie wyzywam nikogo. 3 godziny temu, Terwq napisał: Pozniej zapytalem @ granmati czy za zachowanie, takim jakim on dysponował dać delikwentowi bana, (sam byłem skłonny), ale nie bardzo wiedziałem na ile mniej więcej, więc też mi doradził). widzisz, jak Ty nawet sam nie wiesz na ile za co bana dać.. EDIT: obejrzałem demko(21:15-21:53) i: z tym jak przeszedłeś do terro to tak jak mówiłem,(chyba 8 minuta) nic o tobie nie gadaliśmy tylko powiedziałem w żarcie żeby być cicho i nie obrażać. a Perek powiedział że jestem przełeb śmiejąc się. 13:20 - pytam "można mieć tu aimlocka?" na co ty odpowiadasz "można" a ja "dzięki". nie pytałem więc Ciebie. żadnej prowokacji w twoim kierunku nie było. 20:40 - zabijasz afka i ja mówię "nie zabijaj tylko kikuj" a ty za chwile "w sumie racja" 22:40 - mówię "jeszcze nie wyrzuciłeś afka.." i dopiero wtedy reagujesz, mówiąc że jak grasz to nie patrzysz kto afczy XD w następnym demku 21:53-22:28 to już można całe obejrzeć bo długo nie trwa moja gra. mute spoko, ale ban przesada. gadałem jedynie do bella ciao(znajomy na steam) i dawałem info zażycia. nikt nie narzekał na moje gadanie, a Ty od razu mute bez ostrzeżenia.. czekam na twoja analizę "Dlaczego to skopiowałem i wkleiłem? Dlatego, że Pan CLYDE napisał w jednym fragmencie, że to było tak: "ej Terwq można grać na aimie?" - Pierwsza część fragmantu. A później w tym samym fragmencie, tylko dalsza część "więc to nie było do mnie". Czyli mówisz do mnie, ale później jednak to nie było do mnie? Brak logiki w tym co piszesz..." - co Ty gadasz XD przeczytaj początek mojej wypowiedzi " powiedziałem to tak o, a nie " jakieś problemy z czytania ze zrozumieniem? i na demku(13:20) się potwierdza, że nie powiedziałem tego bezpośrednio do Ciebie "Szczerze mówiąc porównując mnie z Tobą i nasze posty, Ty masz 5 postów a ja ponad 20, czyli 4 razy więcej mam postów od Ciebie ??" -gratuluje zaawansowanej matematyki, ale ja nie mówię, że mam więcej od Ciebie czy cokolwiek takiego, tylko że masz tak mało postów a masz admina. a ja nie piszę na tym forum nic bo jest nieprzejrzyste i laguje. tak samo jak i tu, nie można odpowiadać normalnie, tylko trzeba edytować i posty się robią na całą stronę przez co jest nieprzejrzyście.. super sprawa. " Dostałeś mute, nie za jedną, dwie odzywki, tylko za całokształt 2 map." -no i super że dostałem mute, ale rozmawiamy tu o banie za "prowokacje". Mogłeś też mnie pod tabem zmutować skoro nie chciałeś mnie słuchać, bo nikt raczej nie narzekał na mnie jak już wspominałem... albo napisać na czacie żebym ogarną mikro, czy powiedzieć przez mikro, albo na adminowym czacie... Jak już się powołujesz na kustosza to zapytaj czy mnie mutował. uwierz że przy nim i innych podobnie się zachowuje, po prostu albo mnie nie polubiłeś za bardzo albo próbujesz być super adminem który pilnuje porządku, nie kikując afka, bo nie napisałem na U@, a mutować graczy co śmieszkują przez mikro i dawać bany za prowo którą sobie ubzdurałeś Edytowane 4 Stycznia 2021 przez CLYDE 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Terwq Opublikowano 3 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 1 minutę temu, THC3>uderzawskron napisał: Moim zdaniem wina leży bo obuch stronach ponieważ gracz nie powinnien wyzywać innych graczy za to jest co naj mniej 30 min bana a admin też zrobił błąd ponieważ powinnien mniej więcej sam wiedzieć na ile daje bana i za co a nie pytać się kogoś bo może ci źle podpowiedzieć i gościa możesz o kilka godzin z free banować moim zdaniem za brak kultury powinnien mieć 30 min bana a nie 360 min o wiele za długo? Po pierwsze nie wypowiadaj się do tematu, z którym nie masz najmniejszej dotyczliwości. Po drugie ban na 360min nie był za kulturę, tylko za prowokację i obrazę mnie (admina). Ani nie byłeś przy sytuacji, ani nie oglądałeś demka, więc po co się wypowiadasz. Po twojej wypowiedzi, widać, ze nie masz najmniejszego pojęcia o co tu chodzi. Po trzecie nie pytam się byle kogo, tylko OPIEKUNA I ADMINA SERWERA, na ktorym dalem ziomkowi bana. Wiec opiekun moze mi zle doradzic i dostanie bana za free na dluzej? ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Witam, Odwołanie odrzucam, ban ogólnie już minął, lecz Twoje zachowanie jest karygodne po obejrzeniu demka. Za następne takie akcje jak będzie się to powtarzać ban będzie 2x większy. Pozdrawiam i myślę że zastanowisz się nad swoim zachowaniem UBT #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi