Użytkownik BiznesGE Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Nick z CS: BiznesGE Admin banujący: @ Oyvatto Serwer: ONLY DD2 1 Data zdarzenia: 4 styczen 12:00 Opis sytuacji: Gram sobie strzelam normalnie wychodzi kilka smiesznych akcji no i ban mozliwe ze to po tym jak na gali w skoku trafilem heda ale to zwykly fart Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=8442 Wycinek bana z konsoli: AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'nieźle' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:582784693' [AMXBans] Twoje IP: '----------' [AMXBans] =============================================== EDIT: PODSYLAM DEMKO DLA @ Oyvatto https://www21.zippyshare.com/v/ynnorHRl/file.html Jesli demko zostanie rozpatrzone w sposob negatywny dla mnie czyli zostane zbanowany proszę o chwile cierpliwosci gdyz na pewno bede sie chcial odniesc do czasowek ktore zostana rozpisane jesli bedzie taka potrzeba. Jesli zostanie rozpatrzone pozytywnie prosze o ub ODPOWIADAM NA CZASOWKI: 00:24 - tu wybieglem po prostu i oddalem losowy strzal ktory akurat siadl jakbys obejrzal kilka innych moim demek albo popatrzyl jak gram zobaczyl bys ze czesto rzucam smoke na gale i wychodze z m4/ak na full auto 00:56-00:57 - nie ma tu zadnego przeskoku 2:53 - nie nie jest za szybko na tamtej pozycji zawsze ktos stoi to sie nazywa "prefire" ( o ile dobrze napisalem) wiec wyszedlem strzelilem ale wybiegl mi przd morde wiec zaczalem strzelac do tego blizej 3:54 - tu sam bym sobie dal bana XD nie jestem w stanie tego wyjasnic tak wyszlo 4:29-4:30 - jakie wh ? XD zostal jeden gosc to normalne ze w takiej sytuacji zostane i poczekam a to ze tam byl to tylko domysly 4:57 - normalna akcja nie wiem jak ty rozpisujesz 8:14 - tam zawsze ktos jest 9:26 - a tu sam przyznam w szoku bylem ze taki one tap w locie wsiadl Pozostawiam ocenie UBT no i czekamy @ eSX 1.6 Edytowane 6 Stycznia 2021 przez BiznesGE Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Sorki ,że tak późno , ale miałem ważniejsze sprawy na głowie. 00:24 - przez tego smoke'a to nic nie widać b + / - 00:56-00:57 przeskok przy strzale b - 2:53 ten strzał to nie za szybko, aby poleciał ? b + / - 3:54 na flashu ? b - 4:29-4:30 wh b - 4:57 po tym tu nawet nie ma co już rozpisywać b--- 8:14 niby gościa nie widział, ale jak już ma wychylić nagle celownik podnosi prosto na typa b - 9:26 ten strzał w uj dziwny zostawiam ocenie ubt 2 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 5 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 @ Oyvatto ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 0:24 dziwnie to wygląda, jakbyś sie zastanawiał czy strzelać czy nie b+/- 0:56 wcale nie ma przeskoku, ani troche b+ 1:08 tu przy strzałach też ci celownik przeskoczył, ale nie zabiłeś b+ 2:53 tu czysto b- 2:54 schodzi ci fb dopiero+tam smoke leży, dla ciebie bez znaczenia b+ 4:29 tłumaczysz sie, że zostaniesz i poczekasz, ale z longa dojechałeś resp ct, brama mid i leciałeś dolny ale zobaczyłeś przeciwnika na wh, aż się zaśmiałem XD b+ 4:57 XDDD b+ 8:14 dziwne sprawdzenie pozycji, ale może akurat b+/- 9:08 dociąga ci na głowę, a nawet obok, całkowicie inny ruch celownikiem niż twój naturalny b+ 8:26 to też nie do końca twój ruch celownikiem według mnie b+/- Nie masz movementu, palić się też trzeba potrafić. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi