Użytkownik Forever Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Która część z serii "Star wars" jest dla Ciebie najlepsza, a która najgorsza i dlaczego? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Madzia_# Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zadnej nie lubię nie podpasowal mi Star Wars Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nigdy nie oglądałam, więc nie wiem Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 4 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Dla mnie wszystkie były spoko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nie lubię Star wars. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Bez różnicy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 nie lubię star wars ;d Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 4 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Oglądałem za dzieciaka w tv z raz czy może dwa, pierwszą część z 77r i nigdy mnie to nie porwało.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Cenię swój czas, więc takiego shitu nie oglądałem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik THC3>uderzawskron Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Najlepsza 3 część a najgorsza 2 część reszata spoko Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nigdy nie oglądałam, więc nie wiem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nie oglądam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nigdy mnie nie ciągnęło do star wars i nie oglądałem ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xayoo Opublikowano 4 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Wszystkie mi się podobały mniej lub bardziej Steam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi