Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

UNBAN

JimLaheyLiquor

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Jim Lahey

Data i Godzina: 07.01.2021, 11:19

Link do Bana: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php

Link do Screenów: https://easyupload.io/71o47q

Wyciek z konsoli: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are banned from this Server!
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : Jim Lahey
[AMXBans] Reason : ' Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 545163249 '
[AMXBans] Your IP : ' 91.237.161.233 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check your

Coś od siebie: Zaczne od tego, że Admin StaraGwardiaxyz kolejny raz nie słusznie mnie banuje, a ten powyższy jest wynikiem frustracji. Po po pierwsze jeżeli  admin wlepia mi bana zaraz po wejściu na serwer i rozegraniu raptem 4-5 rund, bana permanentnego bez sprawdzenia mnie chociaż przez chwile na spect to tak ta "robota" nie powinna wyglądać, szczególnie gdy od kilku miesięcy na serwerze kto jest stałym graczem wie, że gram w kratkę, a dzisiaj od rana moje staty nie powalają. Po drugie grając kolejną mapę z rzędu dlaczego nie sprawdza ów wyżej wymieniony admin graczy, którzy kręcą 80-10 + - oczywiście na SVIP, którego także posiadam ( mój rekord dzisiaj 40-13), a mnie z kopa banuje permanentnie. Następnie wracając do bana przed jego otrzymaniem byłem na środku obok respa CT gdzie lubie "siedzieć", gdzie namiętnie Terroryści akuratnie na tej mapie lubili sobie wybiegać w tym StaraGwardiaxyz i tam zbierałem żniwa. Kolejna runda przeszedłem ze środka na bramę B obok skrzyni i patrzyłem na trupa z owej bramy, poszedłem tam ponieważ wiedziałem, iż jeden kolega z teamu kryje środek wtedy zobaczyłem w prawym górnym rogu, że kolega ze środka padł i zabił go admin do tego słyszałem strzały na środku więc szybki obrót logicznie myśląc na środek i pach wychodzi StaraGwardiaxyz zabijam go.. po czym dostaje bana . Odgórnie dzięki za rozpatrzenie.

• Użytkownik∙

Witam,

Temat przeniosłem do odpowiedniego działo, ponieważ napisałeś w csgo.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

Z tego co widzę w amxbans dostałeś ode mnie pierwszy raz ss'y, dodam również z mojej strony, że gracz zgłosił mi na u@ żeby Cię sprawdzić obserwowałem Ciebie przez dłuższy czas.

Przez co dostałeś owego bana i nie uznawaj tego jako "uwzięcie się na Ciebie" ja po prostu wykonuje swoją robotę.

Ps: Istniej również komenda na niewidkę dla admin, nie wiem skąd ta twoja pewność, że nie byłeś obserwowany przeze mnie wcześniej na niewidce. 

Pozdrawiam.

• Super 1
  • Użytkownik

Spoko ja to rozumiem, że to twoja robota itd. chcę się dowiedzieć w takim razie na jakiej podstawie ten ban wh, aim co tam siedziało według Ciebie, screeny są wstawione, a przy wystawianiu bana perm pasuje też podać przyczynę, a nie bomba i nara przynajmniej inni admini tak robią . Te zgłoszenia też ciekawie rozpatrujecie, ponieważ 2 mapy wcześniej gdzie byli inni admini wraz z tobą nie zareagowali na moje zgłoszenie, na gracza, który biega ze statami 80-10 z aimbotem, o którym wspominałem wyżej, nie chce wam się czy sobie wybieracie kogo chcecie kolokwialnie mówiąc chcecie udupić tylko w tamtym przypadku graliście całą mape z nim i nic, a wbijasz na serwer po chwilowej przerwie dosłownie rozgrywasz 2 rundy, po których wydukałeś, że coś tam mam i dowidzenia. Uprzedzając twoje pytanie dlaczego skargi nie złoże otóż jeśli dostałem bana to nie ma sensu i znaczenia dla mnie chyba, że dla innych graczy, którzy są pod twoim nadzorem na serwerze. Pozdrawiam

Edytowane przez JimLaheyLiquor
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]