Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 1. Nick: G@ngst@ 2. Wiek: 18 4. Link do GameTracker Kliknij: GameTracker 5. Twoja znajomość zadań strażnika: Dobra 6. Doświadczenie: Prowadziłem swojego własnego JB oraz posiadałem admina na kilku serwerach, więc doświadczenie w adminowaniu mam spore. Znajomość AMX według skali to wyjdzie gdzieś tam między 7 a 8 niektórzy z aktualnej administracji tego serwera mnie kojarzy właśnie z mojego byłego JB. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 8. Składka (Tak/Nie): Tak, przelew WYMAGANIA: Dobra opinia [To już nie mnie oceniać] Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji [Chyba jest ponieważ staram się grać codziennie] Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami) ✔ Przegranych 15 godzin na serwerze ✔ Składka 11 zł SMS (7,50zł przelew) ✔ Sprawny mikrofon ✔ Aktywność na forum ✔ NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NASTĘPUJĄCO 'Nick - Strażnik' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone. ✔ 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Alekasndraaa Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Na TAK + wiek + składka + doświadczenie + aktywność + pozytywna mordka, wprowadza super atmosferkę na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 no proste ze tak +wiek +skladka +wszystko +adhd +zbok +misiaczek +chory na leb +a co ja bede pisal brac go trzeba 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik THC3>uderzawskron Opublikowano 7 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Na : tak +Składka +Mutacja +mikrofon +Po żądne podanie +Rozwesela atmosferę +Doświadczenie:) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Przyjmuję, zgłoś się do Trivora lub Dusi po flagi oraz odbierz rangę strażnika na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi