Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam, dostalem fajny materiał na temat opiekuna serwera dd2, według "autora filmu" jest to aimCFG od demolki. Przesyłam demko poniżej ;D Czekam na Wasze opinie ;D @ many' 2021-01-08 00-55-05.mp4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ many' Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 AIM CFG pobrane: Ale co tutaj jest nie tak ? Jakaś śmieszna jedna akcja a że chciałem się wcelować w głowę to chyba nie jest dziwne. Rozpisz całe demko a nie jakaś jedna śmieszna akcja i coś za szybko te sekundy lecą u Ciebie na tym demku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ majA;^ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 CZYSTA AKCJA PECIK, NIC DZIWNEGO NIE WIDZE 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) klar Edytowane 8 Stycznia 2021 przez KaP3R4 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 LEGIT!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 tamto sie zlagowało trochę, przy tym momencie mi fpsy spadły. Wstawiam poprawioną wersje 2021-01-08 01-21-49.mp4 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ majA;^ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 no przynajmniej nie przyspieszyles tym razem i widac teraz ze czysciutko jest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 1 minutę temu, majA;^ napisał: no przynajmniej nie przyspieszyles tym razem i widac teraz ze czysciutko jest Czas leci wolniej, precyzja taka sama 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ many' Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 To ile zapłacić ? 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 6 minut temu, many' napisał: To ile zapłacić ? Jak dla Ciebie stawka 3 dychy, tak samo każdy wie. Dobre sety to do pecika nie z filmików na yt ;D 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Ale skoro juz poruszasz ten temat, wskaż mi 3 osoby które nie wiedzą że się pale/paliłem w zalezności jak myslisz xd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik leis.dll Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 xd Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 8 Stycznia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Mam lepsze 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Smacznej kawusi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Czity jak chuj Do pieca 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 jak aim cfg to tylko od smajliego chlop na tym demku co dales many z yt nie wie co sie dzieje xd 5 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik THC3>uderzawskron Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Pożycz mi taki cel bo ja z ak 47 mam taki rozrzut jak mierze w głowe to w sufit mi lecą naboje a z awp to na zoom jak mieże głowe lub ciało to leci w ściane nwm dlaczego mam taki rozrzut Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi