Użytkownik r0sa. Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Twój nick: r0sa. Nick oskarżonego: hack3r IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:16934098 Data i czas zdarzenia: 13;30 - 08.01.2021 Powód skargi: Ban całkowicie niesłuszny. Opis sytuacji: Witam, chciałbym złożyć skargę na admina hacker. Admin ten jest całkowicie niekompetentny co do wykonywania swoich obowiązków. Jest prześmiewczy, traktuje zwykłego gracza jak kogoś gorszego od siebie, i myśli, że może poniżyć i wyśmiać innego gracza z powodu tego, że jest administratorem na tym serwerze. Gracz hacker powinien zostać całkowicie pozbawiony wykonywania swoich obowiązków na tym serwerze, ponieważ gracze przez taką osobę zrezygnują z gry na tym serwerze. Zaczęło się od tego, że hacker dał mi kicka za siedzenie na spect. Byłem na spect ok. 5 minut kończąc śniadanie. Chciałbym przypomnieć, iż była to godzina ~13;00 i serwer nawet nie był zapełniony w 20/32, więc to, że siedziałem na spect i obserwowałem innych graczy całkowicie nikomu nie przeszkadzało. Po krótkiej wymianie zdań na ten temat z adminem hacker, i zwróceniu uwagi, że złoże na niego skarge, zaczął mnie wyśmiewać i pisać, żebym go oznaczył jak już napiszę. Ostatecznie, po wejściu gracza pod nickiem ,,Kira", zapytałem się czy gra w Bydgoszczy. Admin po moim zaptaniu, dał mi bana za reklame serwera. Nigdzie, ale to nigdzie nie zareklamowałem żadnego serwera. Proszę o zdjęcie bana i zabranie administratora graczowi hacker, ponieważ nie jest on całkowicie kompetentny do tego obowiązku. Pozdrawiam, Robert. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'reklama serwera' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:16934098' [AMXBans] Your IP: '31.0.33.189' [AMXBans] =============================================== 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam. Twój spekt zaczął się od 1 rundy A skończył się na 10 Więc +/- jest to 15 minut, tak zapytanie to uznałem jako reklamę sieci/serwera więc z tego powodu jest ban, za swoje wcześniejsze słowa już mogłeś dostać bana więc, jeśli będzie taka potrzeba to jutro wrzucę całe nagranie i podeślę tutaj. Bo wszystko akurat sobie nagrywalem. Ta twoja ****** To sieć więc jest to reklama i byłeś tego w pełni świadomy. EDIT: odnośnie Twojego spekta, mogłeś mi napisać na u@ Że chcesz sobie śniadanie zjeść jak nie było Full serwera to byś mogl normalnie i nie miał bym nic przeciwko, Ale skoro nic nie napisałeś A potem zacząłeś się rzucać, A po kicku co wróciłeś ten say@@ spekty do gry, nie dotyczył się Ciebie bo jadłeś tylko całej reszty która siedziała. @ Miki nie wiem skąd się urwales Ale po 1 Ciebie nie było na serwerze jak dobrze pamiętam. Po 2 nie jesteś wzywany do wypowiedzi ani nic, z tego co pamiętam to w skargach wypowiada się osoba składająca, oskarżony, świadkowie i potem oczywiście osoby z góry. Więc twoje zdanie jest tu zbędne, dziękuję, za twój trud. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik r0sa. Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 W takim razie proszę o nagranie :). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Przyjmuję Skargę Na Admina@ Hack3r zostanie przeprowadzona rozmowa ! 1 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi