Użytkownik Rafizz Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Siemanko wszystkim! Z racji iż jestem nowy na forum, to postanowię siebie trochę przedstawić. Na imię mam Rafał i pochodzę z Poznania. Moje zainteresowania są różnorodne, interesuję się zwłaszcza historią i redaktorstwem. W wolnym czasie śmigam na hulajnodze, biegam, uczę się języka angielskiego oraz gram w piłkę nożną. Lubię gry komputerowe, a w szczególności Left 4 Dead, CS:GO i Minecraft. Z łatwością nawiązuje znajomości, jestem pomocny, a przede wszystkim cierpliwy. Myślę, że jak na razie wystarczy, więc do zobaczenia na forum i serwerach! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witaj! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Dzień dobry Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 8 Stycznia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Siemaneczkoo Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Hej Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Siemka Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Acti.Kill Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Witaj powodzenia w grze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 9 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 SIEMA zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 9 Stycznia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Witam Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 9 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 siemanko Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 9 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi