Użytkownik∙ many' Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Nick z CS: many ' Admin banujący: @ eSX 1.6 Serwer:Only DD2 #2 Data zdarzenia: 08.01.2021 Opis sytuacji: 1 Sprawa proszę zobaczyć jak to demko się tnie. Na siłę próba rozpisania także proszę żeby bardziej doświadczone osoby przejrzały demko. A nie na siłę próba palenia bo większość nawet nie zobaczyła tego demka. Ale serduszka przypięła Jeszcze jedna sprawa o normlanych KILLACH nie wspomniałeś Tylko same głowy które nawet nie które fartem siadały A to twoje AFK to nie żadna konfiguracja tylko NP: Odpisywanie na steam lub forum lub na messku.\ Edit: Napisałem bardziej doświadczone osoby więc twoje zdanie nie mam w tym momencie dla Mnie znaczenia i twoja rozpiska Edit: Może na czas co nie ma Przyjaciela byś Mnie odbanował z tego co widziałem Murphy odbanowałeś Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : many ' [AMXBans] Powod : ' zg?oszenie na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 1630834 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 8 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Tu jest moja wypowiedź, @ Przyjaciel <3 sprawdzi jak wróci z urlopu, do tego czasu zamykam żeby zapobiec niepotrzebnym wypowiedziom. 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 many 7:25 - przeskok +b 8:54 - przeskok +b 8:55 - normalny frag -b posrany 0:39 - podobnie jak w 7:25 +b 1:07 - dosyć szybka ta reakcja +/- b manyesx 1:00 - fajnie Cię celownik pokierował +b many1 3:05 - przeskok +b many2 9:10 - XDD +b Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi