Użytkownik HarryPojeb Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: Nevada niebieska - potem miał zmienne nicki Nazwa Serwera: Only Mirage #1 SteamID/IP: STEAM_0:0:576457838 Data i godzina: 10.01 - od około 16:50 chyba prawie przez całą mape Link do dowodów(Demko,SS,itp): Niestety tego demka nie ma jeszcze w hltv, chyba że opiekun ma dostęp od razu to może pobrać i zobaczyć. Ale z drugiej strony nie wiem czy jest sens oglądania. Rozpisanie Dowodów: Nie trzeba rozpisywać , gość wszedł i całą mape grał odpalony najpierw wh i aimlock prawdopodobnie a potem wszystko co możliwe chyba. Coś od siebie: Proszę o zbanowanie, ponieważ gość wszedł i mało tego że czitował to jeszcze się śmiał z admina ,bo zbanować go nie potrafił admin. A i jeszcze link do jego profilu w razie w: https://steamcommunity.com/profiles/76561199113181404/ Edytowane 10 Stycznia 2021 przez HarryPojeb Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam, Dostałem wiadomość od opiekuna, żeby dać bana graczowi ze zmieniającym się nickiem. Zgłoszenie zostanie przyjęte, a gracz dostaje bana. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi