Użytkownik BdG.exe Opublikowano 11 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Nick podejrzanego: gigaxczeno Nazwa Serwera: COD 201 SteamID/IP: gigakoxczeno STEAM_0:1:181114063 Data i godzina: 3mapa po resecie okolo 20:00 Link do dowodów http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2101111957-de_nuke-1610391420-1610392560.zip Rozpisanie Dowodów: 11:07 skok na gsj 13:25 zapytałem sie ciebie dlaczego skaczesz na gsj 13:36 odpisałeś juz nie robię (mlynek mi dal 2 rundy temu ostrzeżenie...) 13:50 od poczatku rundy lecisz na gsj przez caly resp tt ;_) Coś od siebie: wydaje mi się ,że sa odpowienie dowody zeby ciebie zbanowac;) niestety dobra relacja z Mlynkiem ci nie pomoże. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 11 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 kilka razy zrobilem az do czasu jak mi @mlynek nie zwrócił uwagi przestałem. we wczesniejszym regulaminie nie bylo to uwzględnione, badz nie zwrócił mi nikt uwagi. ciezko sie na nowo uczyć grać jeśli ma się taki playstyle no trudno róbta co chceta nie wiedziałem, że nie można no cóż mój błąd ale jak wiadomo nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 11 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 2 minuty temu, czeno napisał: kilka razy zrobilem az do czasu jak mi @mlynek nie zwrócił uwagi przestałem. we wczesniejszym regulaminie nie bylo to uwzględnione, badz nie zwrócił mi nikt uwagi. ciezko sie na nowo uczyć grać jeśli ma się taki playstyle no trudno róbta co chceta nie wiedziałem, że nie można no cóż mój błąd ale jak wiadomo nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. pozdro W regulaminie było to już dodane po pierwszej, podobnej sytuacji z innym graczem. Dodatkowo nie grasz u nas od dzisiaj, regulamin który widniał na poprzednim forum widnieje również tutaj. Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 wiem, ale troche smiechawa ze perm za trenowanie czegoś kilka lat no chuj nie wiedzialem ze nie mozna naura 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi