Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga

Szablo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: Szablo

Nick oskarżonego:  @ KilleR.

Powód skargi: Bezpodstawny Warnik 

Opis sytuacji: A więc gościu napisał odwołanie bez wzoru to chciałem mu pomóc, bo napisał też 2 komentarz, że nie wie gdzie jest wzór, bo jest nowy.. I dałem mu notkę informacyjną z linkiem do wzoru po czym zostałem poinformowany od Killera, że dostanę warna za dawanie notki w innym dziale zamiast w swoim. Po czym Killer usunął tego gościa odwołanie i potem nadał mi warna, lecz szukał chyba z 40min pkt. który daje mu prawo dania mi warna i wymyślił sobie punkt, którego nie ma w regulaminie 

Data i godzina zdarzenia: Dodałem notkę jakoś po 23, a Wczoraj o 00:04 dostałem warna

Miejsce zdarzenia: Forum

Dowody:

Wymyślony pkt. regulaminu  (Treść Warna dodana przez Killera): Zakaz jest dodawania notek w odwołaniach/skargach itp. Notki może dodawać tylko i wyłącznie administracja wyższa, masz przypisany swój dział.

Tylko że nigdzie w regulaminie nie ma, że Opiekun Serwera/Właściciel Serwera nie może nadawać notek w innych działach 

+ Nigdzie nie piszę, że notek może używać tylko Administracja wyższa 

Jeśli dajecie dostęp do notek to powinno to być napisane w regulaminie gdzie możemy dawać i co, i jak, a nie ma ani słowa o tym 

Coś od siebie: Proszę o usunięcie mi warna, który został nadany bezpodstawnie + Proszę o ostrzeżenie Killera, żeby sobie nie wymyślał czegoś czego nie ma w regulaminie :) 

P.S Jeśli skarga zostanie odrzucona i warn nie zostanie zdjęty to proszę o natychmiastową degradację mojej osoby, ponieważ nie mam zamiaru odrabiać czegoś czego nie ma w regulaminie.

Pozdrawiam

@ Trivor  @ Anox

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • VIP
VIP

Chłopie ale czy ty nie rozumiesz, że nie możesz dawać komuś notek, bo nie jesteś od tego? Masz swój dział przypisany jako Opiekun to się zajmuj nim, bo po to macie te notki, żeby w danym dziale dawać, a nie interesujesz się innymi działami. Rozumiem, że chciałeś pomóc ale powiedziałem Ci Szablo ja się tym zajmę i cię ostrzegłem, że warna wyrwiesz, po czym powiedziałeś "nie no dam mu notkę, bo ty będziesz 2 lata ją dawał".

• LEGENDA

"4.6 W skargach/odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Opiekun Serwera, Moderator, UB-Team, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem." 

"10. Zakazane jest wypowiadania się w działach "Odwołaj od bana" oraz "AntiCheat" przez osoby, które nie zostaną oto poproszone. Wypowiadać mogą się tylko członkowie BlackListed lub osoba (najczęściej admin banujący), która została oto poproszona oraz autor tematu." 

Oby dwa zakazy, zakazują JAKIEJKOLWIEK wypowiedzi osobą nieupoważnionym w dziale odwołaj się od bana, więc czy napisał że użyłeś notki czy komentarza na jedno wychodzi, mógł się pomylić.

§7 1 GŁÓWNEGO REGULAMINU :  "Za złamanie któregokolwiek punktu regulaminu użytkownik zostaje(lub może zostać) ukarany ostrzeżeniem."

• Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]