Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Spray 1.6 Tematyka: Czarne tło Kolorystyka: Czarno - Czerwona Rozmiar: Aby pasował jako spray do 1.6 Napisy: G@ngst@ Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: KLIK Jeśli będzie takie jak tutaj to będę bardzo zadowolony Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputka Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Niestety HLC strasznie spier**** jakość ;( @ G@ngst@ @ G@ngst@ *Chciałem zrobić po swojemu wyszło.. jak wyszło '-' 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Nie jesteś w stanie jakoś zrobić tego co dałem w podpowiedzi? Dał czarne ładne tło ramek czerwoną i napis czerwony. Nie musi się świecić po prostu taki napis jaki jest mi wystarczy tylko że nie zapisałem tej grafiki no i przepadała. @ marcinek;^^ I superancko Ważne że się starasz a że nie wychodzi to tak czasem bywa w naszym życiu nie można się poddawać tylko działać. Dziękuje za pracę. Leci 5 reputek do Ciebie @ marcinek;^^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 12 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi