Użytkownik OliverTwist Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Nick: Czosnek Z jakiej rangi rezygnujesz?: wszystkie Powód rezygnacji: Jak pewnie spodziewanie, żegnam się z wami wszystkimi. Dobre rzeczy mają to do siebie, że szybko się kończą, tak jest i teraz. Miło było ale się się skończyło. Chciałbym pozdrowić całą administrację awp1 @ Admin CS:GO AWP#1 , którą udało mi się zbudować jak i administracje awp2 @ Admin CS:GO AWP#2 , którą zbudowałem z @ __SIR__ . Dzięki bardzo wszystkim za wszystko. Mam nadzieję, że na przyjęcie rezygnacji nie będę czekał tak długo jak na dodanie mapek na awp1 :>. Osobiście na moje zastępstwo polecam @ Płetwek i @ OK_BOOMER (takie ostatnie życzenie). Dziękuję za całą współpracę. 2 3 1 12 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Trzymaj się! 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 3maj się ❤️ 1 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 13 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Świetnie się współpracowało ❤️ Pozdro 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi