Użytkowniczka Candyy Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Twój nick: Candyy discord Naleśnik z Dżemem Nick oskarżonego: TEZ Powód skargi: przekroczenie uprawnień Opis sytuacji: degradacja Data i godzina zdarzenia: Miejsce zdarzenia: Discord Dowody: screeny dam na dole Coś od siebie: święta nie jestem, ale to jest przegięcie co ten Pan robi, jako jedyna napisałam mu prawdę co myślę o tym co zrobił bo szkoda mu poświęcić 5min na zrobienie czegoś normalnie. A co do mojej zerowej aktywności i złej reputacji to śmiech na sali xd świadków też się znajdzie ? kurcze jeszcze zapomniałam wstawić pracę technika dla bardziej leniwych link do degrada xd 4 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 @ Anox @ TEZ Odnieś się do tego, co jest powyżej przedstawione. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Mogę też się dopisać, że dał 2 najaktywniejszej osobie na serwerze degrada za nieaktywność i reszte bzdur, które są nie prawdą i to bez mojej wiedzy. @ TEZ Kuż** a co ci da oznaczenie everyone ze usunąłem. to ma jakies znaczenie bo nie rozumiem... I też dawaj szybciutko jakie wiadomości usunąłem." sprawdziłem na komputerze wszystkie jego wiadomości odziwo zostały one usunięte bardzo szybko po moim poście" Jakie to były te wiadomości. Możesz mnie oskarżać ale kłamiesz i to strasznie. Ale chwila chwila, do czego ty tutaj zmierzasz. Co ma do tego ja i Władek pomiedzy tą skargą bo już nie rozumiem. Z Władkiem mam swoje konfilkty i co z tego a wiadomości, które pisze do Władka tam są więc pozdrawiam. Również zbaczasz od teamatu a ja nie mam nic do ukrycia. Ja od siebie dodałem już wszystko lecz zostało to ukrytę Jeszcze raz napisze. Candyy była aktywna bo piszę z nia prawie codziennie i z tego co wiem to z Mikey z discorda też. Sam sie nie odzywasz na pisanku i to od razu oznacza ze nie jest aktywna? Serwer jest aktywny od niedawna gdy zaczeli pisac moi znajomi z administracji only awp. Admin na naszym discordzie naprawde jest rzadko potrzebny jak nic sie nie dzieje. To z kim ja gram w csa? z duchem? XD Oj nie nie kolego, Nikogo nie zmuszam do wyjścia z serwera, Jeśli ktoś tu jest z discorda też niech sie wypowie bo to jest śmieszne... Nie znasz szczegółów pomiędzy Władkiem a mną to czemu dajesz takie przykłady. Tak @ Dusia Dałem tobie dostęp do #spraw, poczytaj sobie. A to są logi ktore usunałem bo nie mam nic do ukrycia. Wiesz dobrze co to są za usunięte wiadomosci wiec o co tobie chodzi, jesli ktos nnie wie to wymieniam ta 1 - Zawsze usuwam powiadomienia od Tatsu ktore daje za nastepny poziom komus 2,3,4 - to nie potrzebne @everyone w rolach ktore i tak juz kazdy widział Coś jeszcze wytłumaczyć? Nigdy nie usunąłem jakieś wiadomości, która by była przeciwko mnie a tym bardziej nie usuwałem wiadomości teraz byś nic nie znalazł bo to by było śmieszne. Aktualnie muszę iśc pomóc w czymś, ale ja się tak nie dam oszukiwać Szczególnie, że ci co mnie znają to wiedzą jak jestem. Nigdy nie było ze mną problemów i nie będzie. Pozdrawiam. 2 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Godzinę temu, Płetwek napisał: Mogę też się dopisać, że dał 2 najaktywniejszej osobie na serwerze degrada za nieaktywność i reszte bzdur, które są nie prawdą i to bez mojej wiedzy. To że ktoś jest w rankingu najbardziej aktywnych osób nie oznacza że bez przerwy jest aktywny, ja byłam na urlopie miesiąc ponad mało co robiłam, a też w rankingu jestem ciągle druga, więc to akurat słaby przykład. "i reszta bzdur" koleżanka sam a napisała że "święta nie jestem" @ TEZ powód degradacji "Powodów jest wiele tym bardziej że dodatkowa szansa na poprawę już była Zerowa Aktywność,Obrażanie Pozostałych Członków administracji, Zła reputacja u innych użytkowników, ciągłe problemy do pomysłów innych co do zmian na serwerze" jakieś dowody masz na to że miała zerową aktywność, że obrażała administrację, że ma złą reputację u użytkowników dc II że ciągle miała problemy do pomysłów zmian? Jakieś ssy albo świadkowie? @ Płetwek zacytowałam słowa powodu degradacji Teza po to żeby dał jakieś dowody, a nie żebyś Ty na to odpowiadał za niego i się odnosił co myślisz o tym powodzie degradacji... I to jest skarga z powodu jak rozumiem niesłusznej degradacji i nadużycie sowich praw więc twoje pisanie co on robi źle typu "mało co wbijasz na dc" jest odbiegające od powodu skargi.. Ukrywam twój post, bo jest nie nawiązujący do tematu.. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Skarga śmieszna może nie jestem Bogiem aktywności ale widzę co się dzieje na kanałach od mojego podania na technika minęło trochę czasu gdzie mi teraz go brakuje robię wszystko o co prosicie na serwerze przy czym mówione przez innych było że mam pomagac a nie robić cała robotę co do tej propozycji na więcej gier nie chciałem żebyś dodawał ich więcej bo mam inne obowiązki +robiłem to na telefonie (xd) gdzie bot po 5 minutach bez dalszych poleceń resetuje się do początku co do złej reputacji dalej utrzymuje ten argument tym bardziej że każesz ludzia wychodzić z serwera gdy napiszą coś złego o candy nie mam ssow bo na czatboxie jest faktycznie dosyć duża aktywnosc i może się teraz osobą które nie są na Discordzie wydawać że po prostu skarga jest słuszna. Dalej zgodzę się z dusią na temat aktywności to że jesteś w topce expa poprzez aktywnosc nie znaczy że aktywna jesteś np przez cały tydzień tym bardziej że poprzez poprzednia rezygnację ty złożyłaś podanie i wtedy jednak jakoś się udzielałaś również jescze udzielę się wyżej do tego SĄ ŚWIADKOWIE nie wiem co by tu jescze napisać bo nie ma się z czego tłumaczyć a no tak argument "Dwie osoby najaktywniejsze na serwerze dostały degarada degarada dostała candy przy czym DALEJ zostanie przy tym że jest nieaktywna ty jesteś aktywny nie dostałeś degarada więc jakby probojesz mi chyba podnieść jakąś winę niektórzy mogą uznać to za jakieś wypociny bo tak jak wcześniej wspomialem nie każdy korzysta z Discorda. Chcialybm żeby jednak ta skargę rozwiała administracja wyższa @ Anox który nawet nie wie o co chodzi xd @ Candyy przeczytaj to w pełni jescze raz bo chyba pomimo wieku nie znasz podstaw języka polskiego napisałem że pletwek kazał jak ci się nie chce czytać ale mówię zrób to zanim zaczniesz pisać kolejne posty @ Dusia sprawdziłem na komputerze wszystkie jego wiadomości odziwo zostały one usunięte bardzo szybko po moim poście jednak mnie zastanawia po co oznaczenie do autorol usuneles @ Płetwek XDD kazałeś wyjść Władkowi z serwera za to że napisał że candy jest nie aktywna usuneles wiadomości i mówisz mi że ja kłamie ta skarga traci swoją powagę od jakiegoś czasu bo jakiekolwiek argumenty na falszywe oskarżenie mnie się skończyły napisałeś to tak samo jak Dusia ale ona ma rację a ty nie otóż ma związek mianowicie kazałeś mu wyjsc z serwera po tym jak napisał że candy jest nieaktywna a przypomnę miałem napisać lub podać dowody na to że każesz innym opuszczać serwer bo coś złego o niej napiszą @ Dusia zgłoś się do Anox 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Candyy Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 powiem Ci, historia wyssana z palca 10/10, zastanawiałeś się nad napisaniem książki? ja każę wychodzić? śmieszne xd kto pisał o mnie źle rzeczy? komu kazałam wyjść? Od początku jak miałam admina na dsc dałam 1 warna za kulturę bo już przeginali, ale ze ja każe wychodzić? śmieszne, płaczę aż ze śmiechu. co więcej dodać nie wiem, jak się zastanowię i przestanę śmiać to dodam ? 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Jest słowo przeciwko słowu, więc poczekamy może jacyś "świadkowie" się wypowiedzą @ TEZ na DC jest wyszukiwarka, wystarczy, że wpiszesz dane słowa czy coś podobnego, jeśli Ty tego nie możesz zrobić, bo jesteś np na tele to zacytuj dane słowa i my tego wyszukamy. Iii podaj też od kiedy mniej więcej Candy była nie aktywna na dc (edytuj poprzedniego posta) Ja lub Anox sprawdzimy wtedy czat itp (Ii sama też zaznaczę, jak dostała degrada i wbiłam na jej prof to ostatnio na forum była 24.12) @ Admin SerweraDISCORD Wypowiedzcie się na ten temat, czy Candy ostatnimi czasami nie wbijała na dc za bardzo i czy faktycznie macie jakieś złe zdanie o jej adminowaniu i ogólnie czy jakieś problemy faktycznie były (Alee jeśli wy sami nie znacie sytuajci i na dc nie wbijacie too proszę się jednak niii wypwoiadać) @ TEZ " posty @Dusia sprawdziłem na komputerze wszystkie jego wiadomości odziwo zostały one usunięte bardzo szybko po moim poście jednak mnie zastanawia po co oznaczenie do autorol usuneles @ Płetwek" Masz dostęp do logów czy coś podobnego czy mam się zgłosić z tym do @ Anox ? Jak to prawda to od niego tez zostaną wyciągnięte konsekwencje Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Przez ten okres co ja jestem adminem discorda nie widziałem aby coś robiła złego lecz no nie wbijała na tego discorda dopiero wczoraj wieczorem zobaczyłem że, była aktywna jak i mogła sobie dać status niewidoczny. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Candyy Opublikowano 14 Stycznia 2021 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 wybaczcie ale muszę, ta skarga już zmienia się w jakaś bujdę na resorach, Pan oskarżony zmienia zdanie co chwilę, nie wiem po co jak i tak już wystarczająco nakłamał, ale ja robię sobie na bieżąco ssy więc mam wszystko. apeluje o zamknięcie tematu i oczekiwanie na kogoś z góry bo to już śmieszne jest. post Pana oskarżonego przed edycja nr2. po edycji. tak w razie co gdyby znów zdanie chciał zmienić. odpowiedź do notki. @ Dusia jest 1 admin dc który się już wypowiedział wyżej. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 W dniu 14.01.2021 o 14:34, Candyy napisał: Powód skargi: przekroczenie uprawnień Powodem skargi jest przekroczenie uprawnień, ale ja bym to bardziej nazwała za niestosowne zachowanie lub źle podjęte działania, bo @ TEZ jako suport serwera miał prawo Cię zdegradować, ALE za porozumieniem z właścicielem DC czyli @ Anox (z kimś z wyższej administracji też mógł to ustalić) aa jeśli dobrze jestem poinformowana to nikogo z wyższej administracji o to nie pytał, więc za to @ TEZ Dostanie upomnienie słowne, bo to pierwsza skarga na niego i kolega nie chciał raczej źle. Po sprawdzeniu paru rzeczy można zauważyć Twoją trzytygodniową nieobecność na sieciowym DC (od 24.12 do 13.01) tak jak pisałam, wczoraj też zwróciłam uwagę, że na forum ostatnio byłaś 24.12 i widocznie z DC było tak samo, nie napisałaś żadnego urlopu na forum ani nic, pojawiłaś się na DC akurat 13.01 jak Tez przyznał się, że on coś tam dodał, tyle czasu Cię nie było nie pisałaś nic i naglę się pojawiłaś krytykując od razu jego działania, nie wiem patrząc na niektóre Twoje rozmowy z Tez'em mam wrażenie że zapominałaś, że piszesz z suportem serwera Jakie zdanie mają o Tobie byli administratorzy DC się nie dowiemy, bo nikt się nie wypowiedział. (a papaj jets nowy) Takie dogryzania na temat decyzji suporta są trochę nie na miejscu, nie wiem czy to bardziej płakanie czy dogrzanie/naśmiewanie, ale jest to niee naa miejscuuu, a co do "kurcze top 2 to za mało chyba" juz tłumaczyłam wyżej, ja tez byłam ponad mieisąc na urlopie i z top 2 na forum dalej nie spadłam i to nie świadczy o aktywności danego użytkownika w danym czasie. @ Płetwek Jeszcze zauważyłam, że faworyzujesz koleżankę mimo, że masz tak odpowiedzialną rangę i takie coś wgl nie powinno mieć miejsca u Ciebie, a nakreślając dokładnie sytuację too takie bronienie w ślepo jak up napisałeś posta, którego ukryłam, (usuwanie wpisu o tym co TEZ mówił to nie mam jak tego sprawdzić, ale może to zostanie sprawdzone w najbliższym czasie) dodanie Candy do pokoju administracyjnego żeby jeszcze Tezowi wygarnęła swoje zdanie i mu mówiła od czego on jest a czego nie +Twoje też jakies naśmiewanie się/drwienie/szydzenie trochę podważanie decyzji Teza, trochę słabe zachowanie opiekuna wobec suporta serwera, iii nie było jej tyle czasu na sieciowym DC, a ty twierdziłeś, że Tez kłamie.. no chyba jesteś opiekunem DC i powinieneś wiedzieć co się na nim dzieje, a jak nie zauważyłeś jej nie obecności to nie mam pojęcia po prostu, a ciężko tego sprawdzić nie było i jak opiekun powinienes się tym zainteresować, a nie ślepo wierzyć tak o, więc Ty @ Płetwek też dostajesz ostrzeżenie i następnym razem jak taka sytuacja się powtórzy to zostanie to inaczej rozwiązane niestety. tutaj sam jeszcze ss'a obowiązków suporta danego serwera 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi