Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

BAN ZA NIC

Mikołaj Kuryj

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:  Kitty

Nick admina banującego: Shprytny

Dostałeś bana, gaga czy muta?: BANA

Czas oraz data bana:  14.01.2021 ( Około 14;50)

Serwer na którym dostałeś bana:  StrefaSkilla.pl | 5vs5 | 128TR | FREE VIP | SKINS/KNIFES/GLOVES/AGENTS

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): gram sobie jak zwygły człowiek, zabiłem 3 same głowy i nagle dostaje bana, nawet nie wiem za co, nikt o nic nie pytał, pewnie nie popatrzył na profil, bez żadnego uprzedzenia dostałem bana (ZA DARMO!!)

Link do Sourcebansa z twoim banem:  Nie ma go tam, A BANA NADAL MAM !! PISAŁEM ZEBY KTOŚ MI POMÓGŁ TO TYLKO SIE DOWIEDZIAŁEM ZE SERWER JEST NIE PODPIETY W BANSIE, HELOŁ... JA TU MAM PROBLEM!? WIEM ZE NIE JESTEM PEMPKIEM ŚWIATA ALE, MOGLIBYŚCIE MI TO WYTŁUAMCZYĆ ? MOŻE PODAĆ MI LINK DO TEGO TO ZŁOŻE ODWOŁANIE PONOWNIE !!

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198387597974/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: DODANY W ZAŁĄCZNIKU

KONSOLA.png

• Użytkownik

23:32 celownik poza głową, head, chociaż w ruchu b+/-
23:34 celownik dookoła ciała, nawet nad nim, chociaż każdy strzał celny b+/-
23:40 kolejny raz obok głowy i head b+/-
25:17 Ponownie celownik poza głową i trafienie w głowę b+/-
25:27 Celownik daleko poza ciałem, trafia w głowę b+

Albo masz bardzo duże szczęście że akurat ci wszystko siadało albo jesteś magikiem i podkręcasz kule.
Po ostatniej akcji zdecydowałem się zbanować gracza ponieważ wyglądał mi strasznie podejrzanie, jako że nie jestem najlepszym graczem czy unban team, chciałbym żeby ktoś z nich sprawdził tego gracza.
Poza tym, nie musisz pisać wszystkiego z caps lockiem, a po drugie nikt do mnie niczego nie napisał o twoim banie, tak samo, albo czegoś nie wiem albo mnie ominęło ale serwer, jest, podpięty w sourcebans.
A godziny godzinami, sam mam w cs:go łącznie lekko ponad 2 tysiące na wszystkich kontach + niezliczone w cs1.6, dalej to nic nie zmienia, godziny da się boostować, można kupić konto, dużo jest opcji, więc to nic nie zmienia imo, no chyba że masz jakieś rzeczywiście takie co nie kosztuje mało i nie warto byłoby zgarnąć jakiejkolwiek blokady.

Ban jest w sourcebans, nie wiem czemu nie możesz go znaleźć skoro starczy wyszukać z tego serwera i już masz

https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:213666123&advType=steamid

@ Andrzej. Demko z gotv nie robiłem swojej perspektywy https://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20210114-141402-1436500679-de_mirage-StrefaSkilla.pl___5vs5___128TR___FREE_VIP___SKINS_KNIFES_GLOVES_AGENTS.dem.zip

• Lubię to! 1

~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~

• Zasłużony

Czysto, a przynajmniej nie wystarczające dowody.

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odbanowany.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]