Użytkownik∙ Lee123 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Siemano, mam pomysł żeby zrobić serwer w minecrafcie, dla osób którzy przegrywają w cs:go i w cs1.6 i sie wkurzają. Serwer bylby survival 1.12. Wchodzilibyscie tylko zeby sie odstresowac po meczu czy coś. Postawił bym serwer i no pluginy porobil mapke(ktoś by musial pomoc testowac tylko). Jesli chcielibyscie taki serwer to piszcie w komentarzach. Pozdrawiam, ps dajcie jakiegoś hosta pod MC zeby 24/7 był, jedynie moge zrobic z aternosa tylko musi być chociaz 1 osoba zeby serwer stal caly czas. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 JESTEM ZA Tylko, że aternos to tak średnio, może tu https://www.enderchest.pl/ 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Nie wiem, jak chcesz to rób. Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 20 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi