Użytkowniczka Alekasndraaa Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Nick: `Slodka Cpunka Imię: Aleksandra Wiek: 16 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 6. Czas spędzony na serwerze : Kliknij w to. Steam/Nonsteam (Link do profilu): Kliknij w to. Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ na serwerze brakuje administracji. Posiadam miesięczny staż na randze Strażnik oraz doświadczenie jako admin. Jak już wspominałam w podaniu na strażnika - admina miałam na trzech/czterech różnych serwerach + 2 znajdowały się na tej sieci przed Trivorem. Ilość godzin na steam jest troszkę mała, ale to dlatego, że od nie dawna go posiadam. Kontakt: Steam, Forum, GG. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lee123 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Na tak, Ola sie nadaje. Robi wszystko (kara tych ludzi co trzeba) a nie tak jak inni. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Osobiście, na TAK! + Wiek + Jest już strażnikiem + Doświadczenie ++ GT 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 No tu nie ma nad czym się zastanawiać tylko brać + Aktywność + Ogarniasz + Staż + Wiek + Brak Adminów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 @ Strażnik CS 1.6 JB @ Admin CS 1.6 JB @ Starszy Admin CS 1.6 JB Wypowiedzcie się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 14 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Jestem na TAK +doświadczenie +wiek +składka +przyda się nowy admin 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Przyjmuję Po flagi zgłoś się do Trivora/Dusi i odbierz rangę na forum. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi