Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ssy duck v2

duckk

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: duck? 

Data i Godzina: 14.01.2021 - 22:13:54

Link do bana: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=9708

Link do Screenów: https://easyupload.io/e95gdj

Wycinek z Konsoli: 

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:541452628'
[AMXBans] Your IP: ''
[AMXBans] ===============================================

Coś od siebie: "screeny można bardzo łatwo sfałszować" mamy 2021 rok robienie ssów miało sens może 6 lat temu a nie teraz, nie ma czego fałszować bo każdy pierwszy lepszy cheat ma antyss xd widać jakie masz pojęcie o czymkolwiek 

@ ImperatoR nie chce mi się już nawet "bronić" przed twoimi głupimi argumentami, normalny frag widziałem go dokładnie zanim smoke upadł

@ ImperatoR nie posiadam owego demka bo zawsze takowe stopuje gdyż czasami powodują input lagi żebyś zaraz mi nie sugerował że coś ukrywam :) jako admin powinieneś mieć przygotowane swoje demko.

@ ImperatoR rozpisujesz mnie na zlagowanym demku HLTV pukawki xd nawet jakbym chciał to nie jestem w stanie wziąć na poważnie. Nawet jakby byly jakieś "przeskoki" to ciężko byłoby je zobaczyć na takich lagach. 

Jeszcze patrzysz na akcje w zwolnionym tempie na lagach to już w ogóle nie wspomnę xd kto ci dał ta posadę to nie wiem

@ ImperatoR  nie chce mi się już nawet odpowiadać na twoje durnowate zaczepki które poziomem sięgają dna. Każdy kto siedzi w świecie csa 1.6 wie jak to jest z hltv i dlaczego zawsze nagrywa się własne demka zwłaszcza na pukawce. Mikrofala ale zabłysnąłeś szkoda że nie gadałeś tyle jak dostawałeś łeb za łbem z kolegami z administracji ;)

"Dziwne dla mnie jest też to, że odkąd zobaczyłeś mnie na Spec nie ruszałeś się z tak zwanego "Zielonego,, jak tylko opuściłem spec wróciłeś do normalnej gry. " zdefinijuj mi "normalną grę" w dupie mam to czy siedzisz na spec czy nie nawet nie wiem kto tam adminuje znaczy teraz już wiem xd. Normalnie strzelałem dalej więc co za różnica gdzie stoje albo co robię. I średnio patrzę sie kto jest na spec bo mnie to nie boli ;p

Edytowane przez duckk
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Obserwowałem Cię od dłuższego czasu i uważam, że nie grasz czysto. Screeny można bardzo łatwo sfałszować więc zrobiłem je dla zasady a przy okazji nakręciłem demko na którym ewidentnie widać jak celownik Ci przeskakuje. Z mojej strony nie powinieneś  dostać UB, ale decyzję zostawiam opiekunowi serwera.  

Demko w załączniku.

Dodaje jeszcze HLTV, tam można zobaczyć więcej Twoich popisów. 

duck.rar

hltv-2101142145-de_dust2-1610657100-1610658660.zip

Edytowane przez ImperatoR
Dodanie HLTV
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

że co proszę? co to wogóle za demko XDD jak twoim zdaniem te akcje są +b to pozdrawiam serdecznie :)

"celownik mu przeskakiwał automatycznie" XD

Edytowane przez duckk
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Demko zostało nagrane przeze mnie. Bardzo ciekawą sytuacją jest moment w którym zabijasz Browarka na środku z gali przez smoke one tapem.  Cała Twoja gra jest dostępna na HLTV  więc tak jak wspomniałem wyżej poczekamy na zdanie opiekuna serwera.

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Zapraszam admina @ ImperatoR do rozpisania tego demka jeżeli twierdzisz, że gracz czituje, masz 24h, chyba że nie masz zamiaru rozpisywać to EDYTUJ swój wcześniejszy post i mnie oznacz żeby gracz nie musiał czekać 24h bez celu.

• Super 1
  • Użytkownik

Poprosze jeszcze @ duckk o demko DD2TeryDem z jego plików. Wtedy dokładnie rozpisze. 

@ duckk ja powinienem mieć swoje jak i Ty powinieneś udostępnić swoje dla pokrycia zamiast stopować nagrywanie :)  

@ Przyjaciel <3 1.6 dlaczego post @ StaraGwardia został przez Ciebie usunięty ?

Rozpisanie demka

1: hltv-2101141751-de_dust2_snow

2:40 - Można zauważyć delikatny przeskok celownika.

6:54 - Zapewne @ duckk napisze, że to czysty fart, lecz jak dla mnie jest to podejrzane.

7:19 - Przy dokładnym przejrzeniu, klatka po klatce widać  strzały obok modelu a jednak gracz zostaje zabity przez HS

8:21 - Tutaj zaczyna się prawdziwy majstersztyk Twoich "umiejętności,, Polecam obejrzeć w zwolnionym tempie. Celownik poza modelem - gracz zostaje zabity przez HS.

hltv-2101141751-de_dust2_snow-1610643060-1610644560 (2).zip

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

• Użytkownik

2: hltv-2101142145-de_dust2

4:40 -  Delikatny przeskok celownika.

6:42 - Zabicie OneTap przez smoke (Nie wiem czy na HLTV widać smoke) 

15:34 - Również polecam w zwolnionym tempie.

16:20 - Zabicie przez model lecz można to zaliczyć jako fart. 

Dziwne dla mnie jest też to, że odkąd zobaczyłeś mnie na Spec nie ruszałeś się z tak zwanego "Zielonego,, jak tylko opuściłem spec wróciłeś do normalnej gry. 

Dodaje kolejny post z racji przekroczenia rozmiaru plików w poprzednim poście

hltv-2101142145-de_dust2-1610657100-1610658660.zip

@ eSX 1.6 @ Przyjaciel <3 1.6 prosiłbym o rozpatrzenie moich postów w wolnej chwili.

"@ ImperatoR rozpisujesz mnie na zlagowanym demku HLTV pukawki xd nawet jakbym chciał to nie jestem w stanie wziąć na poważnie. Nawet jakby byly jakieś "przeskoki" to ciężko byłoby je zobaczyć na takich lagach. ,,

@ duckk chętnie bym rozpisał demko z Twoich plików, lecz niestety owego demka nie posiadasz, a powinieneś. Poczekajmy na UB Team i nie róbmy niepotrzebnego spamu. Poza tym u mnie HLTV odtwarza bez zastrzeżeń. Jeśli masz mikrofale zamiast komputera to już nie mój problem. 

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Przejrzałem obydwa demka, przyznaję niektóre akcje wyglądają dziwnie, ale nie można się w nich dopatrywać jakichś wspomagaczy ze względu na to, że jest to HTLV. Ja jestem przeciwnikiem rozpisywania aima/triggera z HLTV dlatego do takich demek zawszę podchodzę z dużym dystansem. Na przyszłość polecam graczowi @ duckk nie stopować demka, ponieważ nie powoduje ono input lagów tylko  bardzo wysokie FPSy(400-500+) mogą takowe input lagi powodować. Tym razem leci UB, tak na przyszłość jeżeli dostaniesz bana z powodem "Wstaw demko z folderu na forum" i nie będziesz go miał to nie dostaniesz UB.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]